Τετάρτη 2 Νοέμβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

-- Σήμερα, Τετάρτη στις 7 μ.μ. οι Κομματικές Οργανώσεις Μηχανικών και Τεχνικών Εταιρειών διοργανώνουν στην αίθουσα του Συνδικάτου Οικοδόμων (Βερανζέρου 1, 2ος όροφος, πλ. Κάνιγγος) συζήτηση με θέμα τις πολιτικές εξελίξεις και την οργάνωση της λαϊκής αντεπίθεσης. Θα μιλήσει ο Μάκης Παπαδόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Σήμερα, Τετάρτη στις 7 μ.μ., στα γραφεία του Δημοκρατικού Συλλόγου Γυναικών, η ΚΟ Συκεών του ΚΚΕ, πραγματοποιεί εκδήλωση τιμής στον νεολαίο κομμουνιστή Στέφανο Βελδεμίρη, με αφορμή τη συμπλήρωση 55 χρόνων από τη δολοφονία του.

-- Το Σάββατο 5/11, στις 6.30 μ.μ. στον Ωρωπό, στο Σαπανίδειο Πνευματικό Κέντρο (πλατεία Ηρώων) θα γίνει συζήτηση με θέμα τις πολιτικές εξελίξεις και τις θέσεις του ΚΚΕ. Θα μιλήσει ο Θάνος Πολύδωρος, μέλος του ΤΓ του Βόρειου Τομέα της ΚΟ Αττικής.

-- Την Κυριακή 6/11 στις 6.30 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Ν. Χαλκηδόνας οι Κομματικές Οργανώσεις Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας διοργανώνουν συζήτηση με θέμα τις πολιτικές εξελίξεις και τις θέσεις του ΚΚΕ με ομιλητή τον Παναγιώτη Παπαγεωργόπουλο, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

-- Την Κυριακή 6/11, λαϊκό γλέντι διοργανώνουν οι Οργανώσεις Καλλιθέας του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, στη 1.30 το μεσημέρι στο σχολικό συγκρότημα «Νίκος Μπελογιάννης», Ελ. Βενιζέλου (Θησέως) 175.

-- Την Τετάρτη 9/11 στις 6.30 μ.μ. στο Ν. Ηράκλειο, στη Βίλλα Στέλλα, οι Κομματικές Οργανώσεις Ν. Ηρακλείου διοργανώνουν συζήτηση με θέμα τις πολιτικές εξελίξεις και τις θέσεις του ΚΚΕ, με ομιλητή τον Παναγιώτη Παπαγεωργόπουλο, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ