Πέμπτη 3 Νοέμβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΛΑΪΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
Οι κινητοποιήσεις των επόμενων ημερών

-- Συγκεντρώσεις στην 1η και 2η Υγειονομική Περιφέρεια (ΥΠΕ) οργανώνουν σήμερα Πέμπτη, στη 1 μ.μ., σωματεία νοσοκομείων της Αττικής, στο πλαίσιο της στάσης εργασίας που έχει προκηρύξει η ΠΟΕΔΗΝ (7 π.μ. - 3 μ.μ.). Τα σωματεία σε «Ευαγγελισμό», ΚΑΤ και «Γεννηματά» καλούν σε συγκέντρωση στην 1η ΥΠΕ (Ζαχάρωφ 3, Αμπελόκηποι), ενώ τα σωματεία σε «Θριάσιο», «Αττικό» και Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας, σε κινητοποίηση στη 2η ΥΠΕ (Θηβών 46). Κάλεσμα συμμετοχής απευθύνει η ΕΙΝΑΠ, η οποία έχει προκηρύξει για σήμερα στάση εργασίας (11 π.μ. - 3 μ.μ.).

-- Σήμερα, επίσης, κινητοποίηση οργανώνεται στην Πάτρα, με στάση εργασίας (9 π.μ. - 1 μ.μ. για τα σωματεία - μέλη της Πάτρας και 7 π.μ. - 3 μ.μ. για τα σωματεία - μέλη της 6ης ΥΠΕ). Η κινητοποίηση θα ξεκινήσει στις 9 π.μ., από το Νοσοκομείο «Αγιος Ανδρέας», θα ακολουθήσει πορεία με συμμετοχή σωματείων και εργαζομένων και από άλλες περιοχές της Δυτικής Ελλάδας, ενώ η διαδήλωση θα σταματήσει και στα γραφεία της 6ης ΥΠΕ. Στην κινητοποίηση καλούν τους συνταξιούχους οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις της Πάτρας.

-- Σε τρίωρη στάση εργασίας (11 π.μ. - 2 μ.μ.) και συγκέντρωση στην πύλη του νοσοκομείου προχωρούν αύριο Παρασκευή οι εργαζόμενοι στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου (ΠαΓΝΗ), με αφορμή την επίσκεψη του υπουργού Υγείας στο νοσοκομείο. Στην κινητοποίηση συμμετέχουν τα Σωματεία Συνταξιούχων ΙΚΑ και ΟΑΕΕ, η Ενωση Ιδιωτικών Υπάλληλων, τα Σωματεία Οικοδόμων και Εκπαιδευτικών στην Ιδιωτική Εκπαίδευση «Γαλάτεια Καζαντζάκη», το Σωματείο ενάντια στο στίγμα και στην προκατάληψη για τις ψυχικές διαταραχές «Υπέρβαση», οι Αγροτικοί Σύλλογοι Αστερουσίων, Αρχανών Ηρακλείου και Καζαντζάκη και οι Ομάδες Γυναικών της ΟΓΕ.

-- Κινητοποίηση διοργανώνουν τη Δευτέρα 7/11 στη Θεσσαλονίκη, στις 6.30 μ.μ., έξω από την κεντρική πύλη του ΑΧΕΠΑ, τα Σωματεία Εργαζομένων των Νοσοκομείων «Θεαγένειου» και «Ιπποκράτειου», το Σωματείο Εργαζομένων Ιδιωτικών Κλινικών και Εργαστηρίων Β. Ελλάδας και η Ενωση Εμποροϋπαλλήλων Θεσσαλονίκης.

-- Κινητοποίηση στο υπουργείο Υγείας οργανώνουν την Παρασκευή 18/11 σωματεία και φορείς της Ικαρίας, που συνεχίζουν τις παρεμβάσεις τους για τα μεγάλα προβλήματα της Υγείας στο νησί.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ