Σάββατο 25 Αυγούστου 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Ταλαιπωρία ασφαλισμένων του ΙΚΑ

Την έντονη διαμαρτυρία τους για τις μεγάλες ελλείψεις που αντιμετωπίζει το ΙΚΑ της Αγίας Σοφίας, με αποτέλεσμα την ταλαιπωρία των ασφαλισμένων, εκφράζουν με ανακοίνωση - καταγγελία τους τα μέλη της Ενωσης Συνταξιούχων ΙΚΑ και Επικουρικής Ασφάλισης Πειραιά και των γύρω δήμων.

Οι συνταξιούχοι επισημαίνουν ότι το ΙΚΑ της Αγίας Σοφίας που σαν Τοπική Μονάδα Υγείας έχει στην ευθύνη του τα ιατρεία Κερατσινίου, Αμφιάλης, Ταμπουρίων, αντιμετωπίζει μεγάλες ελλείψεις σε γιατρούς με άμεσες συνέπειες για την περίθαλψη των ασφαλισμένων. Για τα τέσσερα ιατρεία υπάρχει μόνο τρεις μέρες τη βδομάδα ωτορινολαρυγγολόγος, ενώ το κεντρικό κατάστημα έχει χειρούργο μόνο τις απογευματινές ώρες. Επίσης, σημαντική πηγή ταλαιπωρίας για τους ασφαλισμένους είναι ότι δεν υπάρχει ελεγκτής για τα απογεύματα, με αποτέλεσμα οι εργαζόμενοι να αναγκάζονται να χάνουν το μεροκάματό τους για μια υπογραφή.

«Η ταλαιπωρία των ασφαλισμένων είναι αφάνταστη», τονίζουν οι συνταξιούχοι, βάζοντας τους υπεύθυνους για αυτή την κατάσταση προ των ευθυνών τους, και επισημαίνουν ότι δε θα μείνουν απαθείς.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ