Σάββατο 25 Αυγούστου 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Βλαβών συνέχεια στην ακτοπλοΐα

Βλάβη ανοιχτά της Λήμνου υπέστη χτες τα ξημερώματα, στη δεξιά κύρια μηχανή του το Ε/Γ-Ο/Γ «ΑΛΚΑΙΟΣ». Το σκάφος κατέπλευσε τελικά στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης με δίωρη καθυστέρηση στις 6 π.μ. Από τη Λιμενική Αρχή απαγορεύτηκε ο απόπλους μέχρι αποκατάστασης της βλάβης και επιθεώρησής του από Τοπικό Κλιμάκιο Επιθεώρησης Πλοίων. Σταματημένο παραμένει και το Ε/Γ-Ο/Γ «ΧΑΪΣΠΙΝΤ 3» μετά από βλάβη που δεν έχει ακόμα αποκατασταθεί. Ετσι, για σήμερα τα δρομολόγια δε θα εκτελεστούν, σύμφωνα με τη σχετική δήλωση της πλοιοκτήτριας εταιρίας, ενώ για την εξυπηρέτηση έκτακτων αναγκών επιβατικού κοινού θα γίνουν οι παρακάτω τροποποιήσεις:

  • Το Ε/Γ-Ο/Γ «ΕΞΠΡΕΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ» Ν.Π.10144 θ' αναχωρήσει από τη Θήρα στις 11.30μ.μ. με προορισμό Ιο - Νάξο - Πάρο - Πειραιά αντί της προγραμματισμένης 10.00μ.μ.
  • Οι επιβάτες από τη Μήλο με προορισμό τον Πειραιά θα εξυπηρετηθούν από το Ε/Γ-Ο/Γ «ΧΑΪΣΠΙΝΤ 1» Ν.Π.10484 στις 9 το βράδυ και από το Ε/Γ-Ο/Γ «ΕΞ ΜΗΛΟΣ» Ν.Π.9357 στις 12.30 σήμερα το βράδυ.

Με το πλήρωμα του «ΑΙΟΛΟΣ ΕΞΠΡΕΣ 2» ταξιδεύει από χτες το τρίτο ταχύπλοο της ΝΕΛ, το «Κ. Κεντέρης». Το «ΑΙΟΛΟΣ ΕΞΠΡΕΣ 2» παραμένει στο ναυπηγείο όπου συνεχίζονται οι εργασίες για την αντικατάσταση των συστημάτων πρυμνοδέτησης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ