Πέμπτη 19 Γενάρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΛΑΪΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
Στους δρόμους σε όλη την Ελλάδα

Το κάλεσμα της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων βρίσκει ανταπόκριση σε όλη τη χώρα, με τους μικρομεσαίους αγρότες να προγραμματίζουν μπλόκα και άλλες αγωνιστικές πρωτοβουλίες στις 23 Γενάρη.

Σε αυτό το πλαίσιο:

-- Στη Θεσσαλία, οι μικρομεσαίοι αγρότες της Καρδίτσας, της Λάρισας και των Τρικάλων θα στήσουν μπλόκο στον κόμβο της Νίκαιας, ενώ οι αγρότες του Τυρνάβου και της Ελασσόνας έχουν δώσει αγωνιστικό ραντεβού στον κόμβο Αργυροπουλίου, επί της νέας Εθνικής Οδού Λάρισας - Κοζάνης.

-- Στην Αργολίδα, ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος θα πραγματοποιήσει προσυγκέντρωση στις 12 το μεσημέρι στην πλατεία της Αγίας Τριάδας. Στη συνέχεια οι αγρότες θα κατευθυνθούν με κομβόι στην ΕΟ Αργους - Κορίνθου, στο ύψος του Ινάχου ποταμού, όπου θα στήσουν μπλόκο. Στο πλαίσιο των προετοιμασιών για τις κινητοποιήσεις, αύριο, Παρασκευή, ο Σύλλογος διοργανώνει πλατιά σύσκεψη στο τοπικό κατάστημα στο Ανυφί στις 7 μ.μ.

-- Ο Αγροτικός Σύλλογος Αιγίου «Μπακόπουλος - Ντρίνιας» θα πραγματοποιήσει στις 23/1 συγκέντρωση στις 10 π.μ. στα γραφεία της «Παναιγιάλειας Ενωσης Συνεταιρισμών ΑΕ» και θα προχωρήσει σε μπλόκο στην Εθνική Οδό.

-- Κάλεσμα μαζικής συμμετοχής σε συγκέντρωση στο λιμάνι Κιάτου στις 23/1, στις 10.30 π.μ. και μετά με κομβόι στο στήσιμο του μπλόκου στην Τράπεζα Πειραιώς (πρώην Αγροτική), απευθύνει ο Ενωτικός Αγροτικός Σύλλογος Νομού Κορινθίας. Στο πλαίσιο των προετοιμασιών, οργανώνει Γενική Συνέλευση - σύσκεψη το Σάββατο 21/1, στο Εργατικό Κέντρο Κιάτου στις 5.30 μ.μ.

-- Οι Αγροτικοί Σύλλογοι και η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Ν. Ηλείας θα στήσουν μπλόκο στο Λατίφι Αμαλιάδας.

-- Ο Αγροτικός Σύλλογος Κατούνας και ο Αγροτικός Σύλλογος Ακτίου - Βόνιτσας καλούν στις 12 το μεσημέρι στην Τράπεζα Πειραιώς (πρώην Αγροτική) στη Βόνιτσα.

-- Η προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή αγροτών Ζακύνθου καλεί στις 23/1 σε συγκέντρωση στις 10 π.μ. στη Λούμπα, με τρακτέρ και αγροτικά μηχανήματα.

-- Οι Αγροτικοί Σύλλογοι Ανθήλης - Λαμίας, Μακρακώμης, Στυλίδας - Εχιναίων, Πελασγίας και η Διοικούσα Επιτροπή του υπό σύσταση Αγροτικού Συλλόγου των χωριών της λίμνης Ξυνιάδος Δομοκού θα κατέλθουν σε κοινό μπλόκο στον κόμβο Ανθήλης.

-- Ο Αγροτικός Σύλλογος Δήμου Νάουσας «Μαρίνος Αντύπας» καλεί όλους τους αγρότες και κτηνοτρόφους, στις 12 το μεσημέρι, με τα τρακτέρ τους να συμμετάσχουν στο στήσιμο μπλόκου στη διασταύρωση Νάουσας.

-- Σε μαζική συμμετοχή στο μπλόκο Γυψοχωρίου στην Πέλλα, την ίδια μέρα, καλεί ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος «Ενότητα».

-- Η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Πρέβεζας, τοπικοί αγροτικοί σύλλογοι και η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα που είχε προκύψει κατά τη διάρκεια των περσινών αγωνιστικών κινητοποιήσεων καλούν σε συμμετοχή στο μπλόκο στο Λούρο.

-- Η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Ν. Αρτας προετοιμάζεται για το στήσιμο του μπλόκου στη Γέφυρα της Αρτας.

-- Στην Κρήτη, ο Αγροτικός Σύλλογος Αστερουσίων Ν. Ηρακλείου καλεί στις 23/1 σε συμμετοχή στο μπλόκο στον κόμβο Πραιτωρίων, ενώ την ίδια μέρα η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Ν. Χανίων καλεί σε συγκέντρωση με αγροτικά μηχανήματα στις 12 το μεσημέρι στην πλατεία Δημοτικής Αγοράς, στα Χανιά, οπότε και θα συζητηθεί το στήσιμο μπλόκου στα Μεγάλα Χωράφια. Οι Αγροτικοί Σύλλογοι Ηρακλείου, Καζαντζάκη, Αρχανών και Αρκαλοχωρίου ξεκινούν τις κινητοποιήσεις με παράσταση διαμαρτυρίας την ίδια μέρα στη ΔΟΥ Ηρακλείου, στις 10.30 π.μ.

-- Η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Λέσβου αποφάσισε συγκέντρωση αγροτών και κτηνοτρόφων στις 11 π.μ. στην Καλλονή.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ