Πέμπτη 19 Γενάρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΕΠΙΣΙΤΙΣΜΟΥ - ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ
Προετοιμάζουν τη Μέρα Πανελλαδικής Δράσης

Σύσκεψη σήμερα στο «Athens Ledra»

Την προστασία των ανέργων και εποχικών εργαζομένων και την υποχρεωτική εφαρμογή των κλαδικών Συλλογικών Συμβάσεων προτάσσουν δεκάδες κλαδικά και επιχειρησιακά σωματεία, οργανώνοντας Μέρα Πανελλαδικής Δράσης την Τετάρτη 25/1. Στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που ετοιμάζουν τα σωματεία στην Αθήνα θα γίνει συγκέντρωση, στις 3 μ.μ., στο υπουργείο Εργασίας.

Στη Ρόδο, τα επιχειρησιακά σωματεία στα ξενοδοχεία «Amilia Mare & Paradise Village», «Sheraton» και «Mira Mare» θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου, σήμερα, Πέμπτη, στις 12.15 το μεσημέρι, στην αίθουσα εθιμοτυπίας του δήμου. Τα τρία σωματεία παίρνουν μέρος στην πρωτοβουλία για τη Μέρα Πανελλαδικής Δράσης. Ανάμεσα στα ζητήματα που έχουν αναδείξει είναι η μεγάλη καθυστέρηση στην καταβολή του επιδόματος ανεργίας στους εποχικούς εργαζόμενους.

Τη συμμετοχή του στη Μέρα Πανελλαδικής Δράσης έχει αποφασίσει και το Σωματείο Εργαζομένων στο ξενοδοχείο «Athens Ledra», που οργανώνει κινητοποίηση στις 25/1, στις 12 το μεσημέρι, με συμβολικό οδόφραγμα στη λεωφόρο Συγγρού, στο ύψος που βρίσκεται το ξενοδοχείο.

Σήμερα, Πέμπτη, στις 7 μ.μ., στο χώρο του ξενοδοχείου, θα γίνει σύσκεψη με τη συμμετοχή εκπροσώπων σωματείων και φορέων, με θέμα την προετοιμασία της κινητοποίησης, το περιεχόμενο και τα αιτήματά της.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ