Πέμπτη 2 Φλεβάρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ολοκληρωμένο αντιλαϊκό σχέδιο που υλοποιείται βήμα - βήμα για λογαριασμό του κεφαλαίου

  • Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπας, μιλώντας χτες στη Βουλή για το πόρισμα σχετικά με τα δάνεια των κομμάτων και των ΜΜΕ, αναφέρθηκε στη μεθόδευση κυβέρνησης - κουαρτέτου για την «αξιολόγηση»
  • «Ανθρακες ο θησαυρός» της Εξεταστικής Επιτροπής για τα δάνεια των κομμάτων και των ΜΜΕ, με την οποία η κυβέρνηση προσπάθησε να «πετάξει την μπάλα στην εξέδρα»
  • Τα διάφορα πιθανά σενάρια για το αν, πότε και πώς θα κλείσει η «αξιολόγηση», δεν μπορούν να κρύψουν από το λαό ότι η σκληρή πραγματικότητα που ζει, η παραπέρα φτωχοποίησή του, δεν είναι κάποιο σενάριο. Είναι ολοκληρωμένο αντιλαϊκό σχέδιο, που υλοποιείται βήμα το βήμα για λογαριασμό του κεφαλαίου.
  • Ο λαός δεν πρέπει να παγιδευτεί στους διάφορους σχεδιασμούς του κεφαλαίου, της αστικής τάξης, ως σύνολο ή τμημάτων της, που καθορίζουν τις διεθνείς συμμαχίες και τις επιλογές τους με βάση τα συμφέροντά τους και τη μεγαλύτερη εκμετάλλευση των εργαζομένων.
  • Ούτε τώρα με την Εξεταστική Επιτροπή έλαμψε όλη η αλήθεια, ούτε «έφτασε το μαχαίρι στο κόκαλο». Αντίθετα, η σήψη, η διαφθορά, η διαπλοκή παραμένουν, δεν αντιμετωπίστηκαν.

ΣΕΛ.  4   -   5

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ