Πέμπτη 2 Φλεβάρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΑΣΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
Κάθε είδους σενάρια στο τραπέζι της «σταθερότητας»

Κάθε είδους σενάρια πέφτουν, σχεδόν καθημερινά, στο τραπέζι για την αναδιάταξη του αστικού πολιτικού σκηνικού, με στόχο την περιλάλητη κυβερνητική σταθερότητα και την εξασφάλιση εναλλακτικών για το σύστημα.

Σε ένα τέτοιο πλαίσιο, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Θ. Θεοχαρόπουλος, υποστήριξε ότι «σε αυτή τη φάση που βρισκόμαστε σήμερα ως χώρα, η διαδικασία των εκλογών μπορεί να δημιουργήσει η ίδια πιστωτικό γεγονός στη χώρα πριν κλείσει η "αξιολόγηση" (...) Για αυτό χρειάζεται μια κυβέρνηση εθνικής συνεννόησης που θα βγάλει τη χώρα από το αδιέξοδο, με χρονικό ορίζοντα τη διετία και με πρωθυπουργό και μέλη της κυβέρνησης πρόσωπα κοινής αποδοχής».

Από μεριάς του ΠΑΣΟΚ, με το οποίο η ΔΗΜΑΡ είναι μαζί στη Δημοκρατική Συμπαράταξη, απάντησε ο Οδ. Κωνσταντινόπουλος, ο οποίος δήλωσε: «Ο κ. Τσίπρας αποφάσισε ότι δεν χρειάζεται εθνική συνεννόηση. Το ΠΑΣΟΚ - Δημοκρατική Συμπαράταξη έχει ξεκάθαρη άποψη: την ενδυνάμωση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και την αλλαγή των πολιτικών συσχετισμών μετά από εκλογές, για να επιβάλουμε την εθνική συνεννόηση πριν την εθνική καταστροφή».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ