Τρίτη 14 Φλεβάρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Πολιτική εξόρμηση για το 20ό Συνέδριο του Κόμματος

Από την εκδήλωση στο Μενίδι με ομιλητή τον Κ.Παπασταύρου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ
Από την εκδήλωση στο Μενίδι με ομιλητή τον Κ.Παπασταύρου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ
Συνεχίζεται με πλούτο εκδηλώσεων και συζητήσεων η μεγάλη πολιτική εξόρμηση της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ με σύνθημα: «Συζητάμε, προχωράμε, ισχυροποιούμε το ΚΚΕ!», με επίκεντρο τις Θέσεις της ΚΕ για το 20ό Συνέδριο του Κόμματος. Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε εκδηλώσεις έγιναν σε γειτονιές του Πειραιά, στο Μενίδι, στη Ν. Φιλαδέλφεια, στην Καλλιθέα, στο Βύρωνα, στα Ν. Λιόσια, ενώ τις επόμενες μέρες η πολιτική δραστηριότητα συνεχίζεται με το εξής πρόγραμμα:

Αύριο, Τετάρτη

-- Στις 6.30 μ.μ., στα Ταμπούρια, στα γραφεία του Παραρτήματος ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ Κερατσινίου - Δραπετσώνας (Ρέπουλη 16), θα μιλήσει ο Νίκος Μαυροκέφαλος, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., στα Εξάρχεια, στο καφενείο «Μουριά» θα μιλήσει ο Χρήστος Μπάθας, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., στη Νίκαια (Ασπρα Χώματα), στο 1ο ΚΑΠΗ Νίκαιας (Ναζιανζού 10), θα μιλήσει ο Βαγγέλης Μαρούπας, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟ Αττικής και Γραμματέας της ΤΕ Πειραιά του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., στον Πειραιά (Ε' Διαμέρισμα), στο Ε1 ΚΑΠΗ (Καλλέργη 142), θα μιλήσει ο Δημήτρης Ξεκαλάκης, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟ Αττικής και της Ιδεολογικής Επιτροπής της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 6.30 μ.μ., στο 7οΔιαμέρισμα Αθήνας, στο Πολυδύναμο Κέντρο του Δήμου (Πανόρμου 57) θα μιλήσει ο Πέτρος Μαρκομιχάλης, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ.

Την Παρασκευή 17 Φλεβάρη

-- Στις 7.30 μ.μ. στην αίθουσα της Ενωσης Λογιστών - Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής καλεί η ΚΟ Λογιστών, με ομιλητή τον Χρήστο Αγγελόπουλο, μέλος του Τμήματος Οικονομίας της ΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., στα Καλύβια, στο Δημαρχείο Κορωπίου, θα μιλήσει ο Βαγγέλης Ρεμπάπης, Γραμματέας της ΤΕ Μεσογείων - Λαυρεωτικής.

Το Σάββατο 18 Φλεβάρη

-- Στις 6 μ.μ., στον Πειραιά (Γ' - Δ' Διαμέρισμα), στο Δ1 ΚΑΠΗ Καμινίων (οδός Λευκωσίας και Νάξου), θα μιλήσει η Ελπίδα Παντελάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 6 μ.μ., στην Καισαριανή, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Καισαριανής, θα μιλήσει ο Θέμης Γκιώνης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 6.30 μ.μ. στην Κυψέλη, στο Πολιτιστικό Κέντρο (Καλογερά 18), θα μιλήσει ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής.

-- Στις 6 μ.μ. στο Φάληρο, στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγ. Βαρβάρας, θα μιλήσει η Εφη Χαλιού, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ.

-- Στις 6 μ.μ. στην Πεύκη, στην αίθουσα «Μανώλης Αναγνωστάκης» του Δημαρχείου Πεύκης, θα μιλήσει ο Θάνος Πολύδωρος, μέλος του Γραφείου της ΤΕ Βόρειου Τομέα της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ.

Την Κυριακή 19 Φλεβάρη

-- Στις 6 μ.μ. οι ΚΟ 5ου Διαμερίσματος Αθήνας καλούν στο Πολιτιστικό Κέντρο Γκράβας (Ταϋγέτου 60). Θα μιλήσει ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 6.30 μ.μ. στου Ζωγράφου, στο Πνευματικό Κέντρο (Ανακρέοντος 60), θα μιλήσει η Αλέκα Παπαρήγα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 11 π.μ. οι ΚΟ Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Καθαριστριών καλούν στην αίθουσα της Ενωσης Λογιστών - Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής. Θα μιλήσει ο Γιώργος Σκιαδιώτης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., στο Ιλιον, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου (Κάλχου 48-50) θα μιλήσει ο Σήφης Κωτσαντής, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 6.30 μ.μ., στο Μπραχάμι, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, θα μιλήσει ο Δημήτρης Ξεκαλάκης, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Αττικής και της Ιδεολογικής Επιτροπής της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 6 μ.μ. οι ΚΟΒ Εκπαιδευτικών Δυτικών συνοικιών καλούν στο Θέατρο Ξυλοτεχνία Περιστερίου. Θα μιλήσει ο Χρήστος Μπάθας, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Αττικής του ΚΚΕ.

-- Στις 6 μ.μ. η ΚΟ Κέντρου Αγ. Τριάδας Περιστερίου καλεί στην αίθουσα του Παραρτήματος του Συνδικάτου Οικοδόμων (Θεοφράστου & Σαράντα Εκκλησιών). Θα μιλήσει η Σπυρέττα Παναγή, μέλος της ΕΠ Αττικής του ΚΚΕ.

-- Στις 10.30 π.μ. οι ΚΟΒ Εκπαιδευτικών του Πειραιά καλούν στα γραφεία της ΚΟΠ. Θα μιλήσει ο Κυριάκος Ιωαννίδης, μέλος του Τμήματος Παιδείας της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 11 π.μ., στο Μαρκόπουλο, στον Πολυχώρο του Δήμου Πόρτο - Ράφτη, θα μιλήσει ο Βάλσαμος Συρίγος, μέλος της ΕΠ Αττικής του ΚΚΕ.

-- Στις 6 μ.μ., στην Παιανία, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Παιανίας, θα μιλήσει ο Βάλσαμος Συρίγος.

-- Στις 5.30 μ.μ. στη Ραφήνα, στα γραφεία της ΚΟΒ, θα μιλήσει ο Πέτρος Μαρκομιχάλης, μέλος της ΕΠ Αττικής του ΚΚΕ.

-- Στις 11 π.μ. στο Μαραθώνα, στα γραφεία της ΚΟΒ Ν. Μάκρης, θα μιλήσει ο Χρήστος Τσαλαπατάνης, μέλος του Γραφείου της ΤΕ Μεσογείων - Λαυρεωτικής του ΚΚΕ.

-- Στις 10.30 π.μ., στη Σαλαμίνα, στο Εργατικό Κέντρο, θα μιλήσει ο Γιώργος Καλαμαράς, μέλος του Γραφείου της ΤΕ Πειραιά του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ