Τρίτη 14 Φλεβάρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Να δοθεί απάντηση τώρα για τις τηλεφωνικές συνακροάσεις

Πρέπει να δοθούν άμεσα απάντηση και εξηγήσεις με συγκεκριμένα στοιχεία από τις εμπλεκόμενες κρατικές υπηρεσίες, γιατί είναι απαράδεκτο μετά από δυόμιση μήνες, από την καταγγελία του ΚΚΕ κι ενώ έχουν προκύψει σημαντικά στοιχεία, να μην υπάρχει απάντηση για τη σοβαρή αυτή υπόθεση.

Δεν μπορεί για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα, όταν ο λαός δικαιολογημένα ανησυχεί και απαιτεί να δοθούν συγκεκριμένα στοιχεία και να αποκαλυφθούν οι μηχανισμοί που οργανώνουν αυτές τις καταστάσεις, η μια υπηρεσία να αναμένει την άλλη και έτσι το όλο ζήτημα να παραπέμπεται στις ελληνικές καλένδες. Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να γίνεται αυτό. Δεν μπορεί να καλλιεργείται μια περιρρέουσα ατμόσφαιρα με τη δημιουργία εντυπώσεων ότι δεν έγινε τίποτα. Τα στοιχεία που υπάρχουν είναι σοβαρά και αποκαλυπτικά. Είναι ηλίου φαεινότερο ότι, όπως έχει επισημανθεί, υπάρχει παρέμβαση υπηρεσίας, αφού απαιτείται υψηλού επιπέδου και εξειδικευμένη γνώση σε θεωρητικό και τεχνολογικό επίπεδο.

Πρέπει να αποκαλυφθούν τώρα και να δημοσιοποιηθούν αυτοί που κρύβονται πίσω από τις κλήσεις που έχουν γίνει μέσω τηλεφωνικού δικτύου, από το εξωτερικό, γιατί έτσι θα αποκαλυφθεί και ποιοι είναι αυτοί που οργανώνουν και βρίσκονται πίσω από αυτές τις υποθέσεις.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ