Σάββατο 1 Σεπτέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΙΣΡΑΗΛ- ΓΑΛΛΙΑ 71-77
Θρίλερ στην παράταση

Στην παράταση κρίθηκε το παιχνίδι μεταξύ του Ισραήλ και της Γαλλίας που τελικά βρήκε νικητές τους δεύτερους με 77-71, καθώς στην κανονική διάρκεια το αποτέλεσμα ήταν 62-62. Ολα κρίθηκαν στα τελευταία λεπτά της παράτασης όπου οι πιο ψύχραιμοι και πιο εύστοχοι στις βολές ήταν και οι κερδισμένοι.

Από την έναρξη οι «τρικολόρ» είχαν το προβάδισμα, καθώς ο Ρισασέ με την ευστοχία του αλλά και τα ριμπάουντ που συνέλλεξε βοήθησε αρκετά το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του. Ομως, οι Ισραηλινοί ανέκαμψαν και μετέτρεψαν το 16-7 σε 18-12 που ήταν και το σκορ για την πρώτη περίοδο. Στο δεύτερο δεκάλεπτο, οι τυπικά γηπεδούχοι συνέχισαν την καλή τους εμφάνιση και πήραν το προβάδισμα (21-20), αλλά οι Γάλλοι με τον Ντιγκμπέ πέρναγαν συνέχεια μπροστά στο σκορ.

Το ίδιο σκηνικό με τις δύο ομάδες να εναλλάσσονται στο σκορ συνεχίστηκε στην επανάληψη, αλλά οι Γάλλοι ήταν αυτοί που χαμογελούσαν στο τέλος του 3ου δεκαλέπτου (49-44). Στο τελευταίο δεκάλεπτο, οι Ισραηλινοί ήταν μπροστά, όμως, στην ύστατη επίθεση, ο Ρισασέ ευστόχησε σε καλάθι 2 πόντων και ισοφάρισε σε 62-62. Τέλος, στα πέντε λεπτά της παράτασης, η Γαλλία παρουσιάστηκε πιο ψύχραιμη και πήρε καθαρά τη νίκη στις βολές.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ