Παρασκευή 31 Μάρτη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ «PROVET»
Προσανατολίζονται σε νέες κινητοποιήσεις

Τους εργαζόμενους στην εταιρεία PROVET, που απαίτησαν με απεργιακές κινητοποιήσεις την καταβολή των δεδουλευμένων τεσσάρων μηνών, χαιρετίζει το Συνδικάτο Εργαζομένων Φαρμάκου, Καλλυντικού και συναφών επαγγελμάτων Αττικής, Πειραιά και Νήσων.

Αντιπροσωπεία του Συνδικάτου και της Ομοσπονδίας του κλάδου, καθώς και της Σωματειακής Επιτροπής που εκλέχτηκε από τους εργαζόμενους, συναντήθηκαν με τη διοίκηση της εταιρείας, ζητώντας δεσμεύσεις για την καταβολή της μισθοδοσίας και τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας. Ωστόσο, η εργοδοσία παρέπεμψε στην προσπάθεια να βρεθεί επενδυτής και αξίωσε... να δείξουν υπομονή και να σταματήσουν τις κινητοποιήσεις.

«Οι εργαζόμενοι όλο το προηγούμενο διάστημα επέδειξαν τεράστια υπομονή», σχολιάζει το Συνδικάτο, «με αποτέλεσμα σήμερα να βρίσκονται σε δύσκολη κατάσταση, να μην μπορούν να ανταποκριθούν στις βασικές τους ανάγκες που έχουν σαν εργαζόμενοι, αυτοί και οι οικογένειές τους».

Ετσι, στη Συνέλευση που έκαναν μετά τη συνάντηση αποφάσισαν να προχωρήσουν σε κλιμάκωση των κινητοποιήσεων την επόμενη βδομάδα για τα δίκαια αιτήματά τους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ