Τρίτη 11 Σεπτέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 32
Θέατρο
Τελευταίες παραστάσεις

«Πλούτος» από το Θέατρο Τέχνης, στο Μαρούσι
«Πλούτος» από το Θέατρο Τέχνης, στο Μαρούσι
Συνεχίζονται (με ελεύθερη είσοδο) οι εκδηλώσεις στο θέατρο Αμαρουσίου, με τις «κλασικές» φετινές παραστάσεις και συναυλίες Ελλήνων καλλιτεχνών. Πρωτοτυπία στο πρόγραμμα αποτελεί το 2ο Φεστιβάλ Θεάτρου Σκιών, που διοργάνωσε το Σπαθάρειο Μουσείο Θεάτρου Σκιών. Αύριο, μπορείτε να δείτε τον «Πλούτο» του Αριστοφάνη από το Θέατρο Τέχνης σε μετάφραση Γιώργη Γιατρομανωλάκη, σκηνοθεσία Μίμη Κουγιουμτζή, σκηνικά - κοστούμια Δημήτρη Μυταρά, μουσική Χρήστου Λεοντή, χορογραφίες Μαίρης Τσούτη. Οι στίχοι των τραγουδιών στα εμβόλιμα είναι της Μαριανίνας Κριεζή. Παίζουν: Ευγένιος Σπαθάρης, Δημήτρης Οικονόμου, Αλέξανδρος Μυλωνάς, Σοφία Φιλιππίδου κ.ά. Και την Πέμπτη τον «Μικρό Ηρωα» με τους: Δημήτρη Πιατά, Πέτρο Αλατζά, Κατερίνα Παπουτσάκη, Αλέξανδρο Ζαχαρέα, Ιουλία Σιάμου, Νίκος Ζώκας κ.ά.

  • Την τελευταία του παράσταση δίνει, σήμερα, στο Ηρώδειο (8.30μμ), το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων με τον «Φιλοκτήτη» του Σοφοκλή. Το έργο παρουσιάζεται σε μετάφραση Τάσου Ρούσου, σκηνοθεσία Παντελή Παπαδόπουλου, σκηνικά - κοστούμια Γιώργου Ασημακόπουλου και μουσική Μιχάλη Χριστοδουλίδη. Τους ρόλους ερμηνεύουν: Στέφανος Κυριακίδης, Νίκος Αρβανίτης, Θόδωρος Γράμψας, Μιχάλης Μπίζιος, Περικλής Καρακωνσταντόγλου.
  • Και με το έργο του Ανδρέα Θωμόπουλου «Σωκράτης... φωτιά και αέρας», από το ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας, θα κλείσει η αυλαία των παραστάσεων των ΔΗΠΕΘΕ στο Ηρώδειο, αύριο την ίδια ώρα. Η παράσταση ανεβαίνει σε σκηνοθεσία Γιώργου Σίσκου, μουσική Διονύση Τσακνή, σκηνικά - κοστούμια Λαμπρινής Καρδαρά. Παίζουν: Γιώργος Μόρτζος, Γιώργος Γραμματικός, Θοδωρής Σκούρτας, Γιάννης Νέζης, Κωνσταντίνος Συράκης, Γιάννης Κουκιάς κ.ά.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ