Κυριακή 25 Ιούνη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΤΜΗΜΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ - ΚΣ ΤΗΣ ΚΝΕ
Πάλεψε για να φτιάξουμε το μέλλον που μας αξίζει

Αθλητικά τουρνουά και αγώνες από αύριο, Δευτέρα 26 Ιούνη

Με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα Κατά των Ναρκωτικών (26 Ιούνη), το Τμήμα Αθλητισμού και Φυσικής Αγωγής της ΚΕ του ΚΚΕ και το ΚΣ της ΚΝΕ διοργανώνουν μέρα αθλητικών δραστηριοτήτων αύριο, Δευτέρα 26 Ιούνη, στην πλατεία Καραϊσκάκη (Δημαρχείου) Χαϊδαρίου, απέναντι από το Παλατάκι. Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας με τίτλο «Μη φτιάχνεσαι στα μέτρα τους - Πάλεψε για να φτιάξουμε το μέλλον που μας αξίζει» θα διεξαχθούν:

-- Μεγάλο τουρνουά μπάσκετ 3on3

-- Αθλητικοί διαγωνισμοί

-- Φιλικοί αγώνες επίδειξης

Ο χώρος της πλατείας θα διαμορφωθεί κατάλληλα (γήπεδο, μπασκέτες κ.λπ.), ώστε να πραγματοποιηθούν οι αθλητικές δραστηριότητες.

Οι ομάδες μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου sportskne@gmail.com καθώς και στις Οργανώσεις της ΚΝΕ μέχρι και σήμερα, Κυριακή 25 Ιούνη.

Οι διαγωνιζόμενοι πρέπει να βρίσκονται στο χώρο αύριο Δευτέρα 26 Ιούνη στις 16.30, καθώς οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 17.00.

Η συμμετοχή στις δραστηριότητες θα είναι δωρεάν, ενώ στο χώρο θα υπάρχουν εκθέσεις.

Σε άλλες περιοχές

Η ΚΟΒ Σαλαμίνας του ΚΚΕ διοργανώνει συζήτηση με θέμα «Δυναμώνουμε τον αγώνα ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά για ζωή με σύγχρονα δικαιώματα»,σήμερα Κυριακή, στις 7 μ.μ., στην πλατεία Ηρώων (αγάλματα). Θα μιλήσει ο Παναγιώτης Κατηφές, μέλος του Τμήματος Κατά των Ναρκωτικών της ΚΕ του ΚΚΕ.

Οι Τομεακές Οργανώσεις Ηρακλείου της ΚΝΕ, κάνουν τουρνουά μπάσκετ (3x3), σήμερα Κυριακή, στις 18.00, στο γηπεδάκι των Δειλινών.

Στη Λάρισα, η ΚΝΕ διοργανώνει τουρνουά μπάσκετ 3on3, με σύνθημα «Πέτα την μπάλα στο καλάθι! Οχι τη ζωή σου! Πες όχι σε όλα τα ναρκωτικά!»,αύριο Δευτέρα, στις 7 μ.μ., στην πλατεία Λαμπρούλη (Φρούριο). Μέχρι στιγμής, έχουν δηλώσει ότι θα πάρουν μέρος στους αγώνες οι Αθλητικοί Σύλλογοι Μπάσκετ: «Κεραυνός» Λάρισας, «Μύτικας» Λάρισας, «Σπάρτακος» Λάρισας, «Ερμής» Αγιάς, ενώ τη διοργάνωση στηρίζει η Ενωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Θεσσαλίας.

Στη Βέροια και τη Νάουσα, κλιμάκιο της Τομεακής Επιτροπής του ΚΚΕ Ημαθίας, με επικεφαλής τον Μάιτα Οδυσσέα, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας, θα περιοδεύσει αύριο Δευτέρα, στα νοσοκομεία και το απόγευμα θα γίνει στη Βέροια σύσκεψη για τα ναρκωτικά με υγειονομικούς, εκπαιδευτικούς και νέους της ΚΝΕ.

Η Τομεακή Οργάνωση Ικαρίας της ΚΝΕ διοργανώνει τουρνουά ποδοσφαίρου αύριο Δευτέρα, στις 6 μ.μ., στο γήπεδο Ευδήλου.

Η Οργάνωση Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας της ΚΝΕ θα πραγματοποιήσει εκδήλωση με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα Κατά των Ναρκωτικών την Τρίτη 27 Ιούνη, στις 7 μ.μ., στην πλατεία Αριστοτέλους, με πλούσιο πρόγραμμα και φιλικό αγώνα μπάσκετ της ΚΝΕ με την ομάδα του ΚΕΘΕΑ.

Η Κομματική Οργάνωση Κιλκίς του ΚΚΕ, την Τρίτη 27 Ιούνη, στις 7 μ.μ., θα πραγματοποιήσει ενημερωτική δράση για το ζήτημα των ναρκωτικών στην Πλατεία Ειρήνης και στην Πλατεία Κήπου.

Εκδήλωση της ΚΟ Ηρακλείου για την παρουσίαση των θέσεων του ΚΚΕ στην πάλη κατά των ναρκωτικών, γίνεται την Τρίτη 27 Ιούνη, στις 20.00, στο Πολύκεντρο, με ομιλήτρια την Λ. Καρατζά, υπεύθυνη του Τμήματος Κατά των Ναρκωτικών της ΚΕ του ΚΚΕ.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Προεκλογική δραστηριότητα των Οργανώσεων της ΚΝΕ (2019-06-25 00:00:00.0)
Αθλητικά τουρνουά ενάντια στις εξαρτήσεις (2018-06-15 00:00:00.0)
Προφεστιβαλικές εκδηλώσεις (2017-07-28 00:00:00.0)
Αθλητικά τουρνουά ενάντια στα ναρκωτικά (2017-07-21 00:00:00.0)
Νεανικό ραντεβού κατά των ναρκωτικών στο Σύνταγμα (2015-06-26 00:00:00.0)
Δράσεις για την Παγκόσμια Μέρα κατά των Ναρκωτικών (2014-06-27 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ