Τρίτη 4 Ιούλη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ - ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ
Συγκέντρωση για την Υγεία στην Πάτρα

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Νοσοκομείο «Αγ. Ανδρέας» διοργανώνει αύριο, Τετάρτη, στις 11 π.μ., το Συνδικάτο Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Πάτρας, για τα ζητήματα της Υγείας, με αφορμή την επίσκεψη του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Π. Πολάκη. Στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργανώνει το Συνδικάτο Οικοδόμων, καλούν επίσης από το νομό Αχαΐας τα Συνδικάτα Εργαζομένων στους ΟΤΑ, Ποτών και Τροφίμων, Εργατοϋπαλλήλων στις Εμπορικές Επιχειρήσεις και Παροχής Υπηρεσιών, Επισιτισμού - Τουρισμού, Νέων Τεχνολογιών και Τηλεπικοινωνιών, καθώς και τα Σωματεία Συνταξιούχων ΙΚΑ, ΝΑΤ, ΟΣΕ, ΠΑΣΑΣ - ΔΕΗ και ΤΑΕ - ΟΑΕΕ.

Οπως σημειώνει το Συνδικάτο Οικοδόμων: «Τα ζητήματα της Υγείας αφορούν όλη την εργατική τάξη και τους συμμάχους της. Η κατάσταση που επικρατεί στα νοσοκομεία είναι εγκληματική. Τα νοσοκομεία έχουν τεράστια κενά, με δραματικές συνέπειες για ασθενείς και εργαζόμενους. Οι σχεδιασμοί της κυβέρνησης έχουν ως στόχο την ανάπτυξη υπηρεσιών Υγείας που θα λειτουργούν ως επιχειρήσεις».

Το Συνδικάτο καλεί τους εργαζόμενους της πόλης να συμμετέχουν στην κινητοποίηση και να διεκδικήσουν: Αποκλειστικά δημόσιο και δωρεάν σύστημα Υγείας - Πρόνοιας. Να καταργηθεί κάθε επιχειρηματική δράση στην Υγεία. Προσλήψεις μόνιμου προσωπικού για την κάλυψη των αναγκών των νοσοκομείων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ