Τρίτη 5 Σεπτέμβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

Σήμερα Τρίτη:

-- Στις 7 μ.μ., η ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας διοργανώνει εκδήλωση για τον Γιάννη Χαλκίδη, τον νεολαίο κομμουνιστή που δολοφονήθηκε από τα όργανα της δικτατορίας των συνταγματαρχών στις 5 Σεπτέμβρη του 1967. Η εκδήλωση θα γίνει στον τόπο της δολοφονίας του, στην οδό Γιάννη Χαλκίδη 18. Θα μιλήσει ο Γιάννης Δελής, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ και βουλευτής.

-- Στις 10 π.μ., στο παζάρι των Σερρών θα περιοδεύσει ο Θέμης Ιωσηφιδης, μέλος της ΤΕ Σερρών του ΚΚΕ.

Αύριο Τετάρτη:

-- Στις 7 μ.μ., η ΤΟ Εμπορίου - Υπηρεσιών Αττικής στην αίθουσα της Ενωσης Λογιστών - Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής (Κάνιγγος 27, 5ος όροφος) οργανώνει βιβλιοπαρουσίαση της έκδοσης «Από τη μαχητική πείρα των μπολσεβίκων». Θα μιλήσει ο Χρήστος Αγγελόπουλος, μέλος του Τμήματος Οικονομίας της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Την ίδια έκδοση παρουσιάζει στις 8 μ.μ. η ΤΟ Βορειοδυτικών Συνοικιών Θεσσαλονίκης, στο πρώην Στρατόπεδο «Παύλου Μελά». Θα μιλήσει ο Ευθύμης Δημάκης, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Κ. Μακεδονίας του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει γλέντι με το συγκρότημα της ΤΟ Βορειοδυτικών Συνοικιών.

-- Στις 7.30 μ.μ., στη Χαλκίδα, στο Εργατικό Κέντρο Εύβοιας, παρουσιάζεται η Διακήρυξη της ΚΕ του ΚΚΕ για τα 100 χρόνια από την Οκτωβριανή Σοσιαλιστική Επανάσταση. Θα μιλήσει ο Μάκης Μακρής, Γραμματέας της ΤΕ Εύβοιας του ΚΚΕ.

-- Στις 6 μ.μ., στα Καμενίκια Σερρών θα περιοδεύσει η Φιλιώ Σαραντίδου, μέλος του Γραφείου της ΤΕ Σερρών του ΚΚΕ.

-- Στις 8 μ.μ., στην πλατεία Νεάπολης Θεσσαλονίκης, θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ της ΚΕ για τα 70 χρόνια του ΔΣΕ «Τι κι αν έπεσε ο Γράμμος; Εμείς θα νικήσουμε».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ