Πέμπτη 7 Σεπτέμβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
«Προαπαιτούμενο» η κλιμάκωση της πάλης για να απαντηθεί η νέα επίθεση

Το συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στη ΔΕΘ, μεθαύριο Σάββατο, στις 6.30 μ.μ., στην πλατεία Αριστοτέλους, να αποτελέσει σταθμό στην άνοδο των ταξικών αγώνων

  • Στις 11 Σεπτέμβρη, αμέσως μετά τις κυβερνητικές εξαγγελίες στη ΔΕΘ περί «δίκαιης ανάπτυξης», επανέρχονται στην Αθήνα τα τεχνικά κλιμάκια της Ευρωζώνης και του ΔΝΤ, με ατζέντα το προσχέδιο του κρατικού προϋπολογισμού για το 2018, τη διαμόρφωση του χρονοδιαγράμματος για την 3η «αξιολόγηση» καθώς και την επισκόπηση των δημοσιονομικών μεγεθών και των αντιλαϊκών στόχων που έχουν τεθεί.
  • Σύμφωνα με την πρόσφατη «Εκθεση Συμμόρφωσης» της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, τα «προαπαιτούμενα» της 3ης «αξιολόγησης» φτάνουν τα 95, αριθμός που προσαυξάνεται στα 113 μέχρι τον Αύγουστο του 2018, ενώ, όπως επισημαίνεται, ο εισπρακτικός στόχος από το πρόγραμμα των ιδιωτικοποιήσεων φτάνει στα 5,4 δισ. ευρώ.
  • Το ταξικό, αντιλαϊκό πρόσωπο της κυβερνητικής πολιτικής αποκάλυψαν, για μια ακόμα φορά, χτες, οι βουλευτές του ΚΚΕ, ξηλώνοντας τον «φερετζέ» που φόρεσε η κυβέρνηση, με το νομοσχέδιο για την απλήρωτη και ανασφάλιστη εργασία.

ΣΕΛ.  3,    4,    12  -  13

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ