Σάββατο 14 Οχτώβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΠΡΩΗΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ «ΚΑΡΥΠΙΔΗ» ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ
Διεκδικούν την επιστροφή τους στη δουλειά

Διεκδικώντας από τον νέο ιδιοκτήτη να επαναπροσληφθούν στο κατάστημα στο οποίο δούλευαν επί σειρά ετών, οι πρώην εργαζόμενοι του σούπερ μάρκετ «Καρυπίδης» στα Γιάννενα πραγματοποίησαν χτες κινητοποίηση έξω από το κατάστημα, ιδιοκτησίας πλέον «Market In».

Στην κινητοποίηση συμμετείχαν το Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων, το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Ιωαννίνων και άλλα ταξικά σωματεία, εκφράζοντας την αλληλεγγύη τους και καταδικάζοντας την άρνηση της επιχείρησης να επαναπροσλάβει τους 15 εργαζόμενους που έχουν βρεθεί στην ανεργία.

Στη διάρκεια της κινητοποίησης, η οποία έγινε υπό την παρουσία αστυνομικών δυνάμεων, αντιπροσωπεία των εργαζομένων και των σωματείων συναντήθηκε με εκπρόσωπο της εργοδοσίας του «Μarket In». Στη συνάντηση ο εκπρόσωπος της επιχείρησης κάλεσε τους εργαζόμενους να καταθέσουν τα βιογραφικά τους και δεσμεύτηκε να απαντήσει για την επαναπρόσληψή τους μέσα σε χρονικό διάστημα μιας βδομάδας.

Oι εργαζόμενοι και το σωματείο τους παραμένουν σε αγωνιστική ετοιμότητα, ώστε να γίνει πράξη η επιστροφή όλων στη δουλειά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ