Σάββατο 22 Σεπτέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΝΕΟΛΑΙΑ
Στο Φεστιβάλ η «πρώτη» τους...

Την «παρθενική» τους εμφάνιση στο Φεστιβάλ, αλλά και σαν σύνολο εν γένει, έκαναν τα παιδιά του ροκ συγκροτήματος υπό τον τίτλο «Καταραμένοι», οι οποίοι άνοιξαν τις συναυλίες της δεύτερης μέρας του Φεστιβάλ στην Κεντρική Σκηνή. Ως εκ τούτου η συγκίνησή τους ήταν εμφανέστατη. Οπως και το ταλέντο τους. «Ηταν κάτι που θέλαμε πάρα πολύ καιρό, είχαμε παλέψει αρκετά και πιστεύω πως βγήκε κάτι καλό» μας είπε ο τραγουδιστής τους, Αντώνης Μαρτίνης. «Είμαι Ιλισιώτης και έρχομαι κάθε χρόνο στο Φεστιβάλ. Φέτος, ίσως ήταν η καλύτερη διοργάνωση. Οσο για μας ήταν πολύ μεγάλη τιμή που η πρώτη μας εμφάνιση έγινε εδώ. Κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει. Ισως και να μην ξαναβγούμε ποτέ σε τέτοια σκηνή». Οσο για το όνομα του γκρουπ, πρόκειται για κάτι σαν «ξόρκι» από απανωτές ατυχίες που είχαν. Και όπως φαίνεται, λειτούργησε!

Το συγκρότημα φτιάχτηκε πριν ενάμιση χρόνο και όπως δηλώνει ο Αντώνης «η γραμμή μας είναι καθαρόαιμο ροκ. Αυτό μας εκφράζει, αυτό μας αρέσει. Τώρα, αν δεν τραβάει ή δεν πουλάει δεν πειράζει». Οσο για τις εξελίξεις μετά τα γεγονότα στις ΗΠΑ είπε πως «ήταν ένα πολύ δυνατό χτύπημα που στοίχισε τη ζωή πολλών ανθρώπων και θα ήταν αναίσθητος κάποιος αν έλεγε πως δε στεναχωρήθηκε. Για τον εγωισμό της Αμερικής ήταν ένα ισχυρό πλήγμα και θα πρέπει να σκεφτεί πολύ σοβαρά τις κινήσεις της από δω και πέρα. Και όχι να αρχίσει να σκοτώνει κόσμο».

Τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος είναι οι: Ντένης Μπεκατώρος, ηλεκτρική κιθάρα και μπάσο, Γιώργος Μαρτίνης, ντραμς, Μπάμπης Λουτσέτης, ηλεκτρική κιθάρα και Σία Μώλου, πλήκτρα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ