Παρασκευή 27 Οχτώβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

Την Κυριακή 29 Οκτώβρη:

-- Στις 11.30 π.μ., στο Πνευματικό Κέντρο Μεγαλόπολης, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με θέμα «Ενέργεια στον καπιταλισμό εμπόρευμα, στο σοσιαλισμό κοινωνικό αγαθό». Θα μιλήσει ο Γρηγόρης Λιονής, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υπεύθυνος του Τμήματος Οικονομίας της ΚΕ. Θα ακολουθήσει συνεστίαση στο κέντρο του «Γρύλου».

-- Η ΤΕ Πειραιά διοργανώνει λαϊκό γλέντι με ζωντανή μουσική, φαγητό και κρασί, στις 12.30 το μεσημέρι, στην αίθουσα του επιβατικού σταθμού «ΗΕΤΙΩΝΑ» (Ακτή Ηετίωνα - Πύλη Ε2 Λιμάνι Πειραιά).

-- Η ΤΟ Λιβαδειάς πραγματοποιεί εκδήλωση αφιερωμένη στο λαϊκό ρεμπέτικο τραγούδι της περιόδου 1940 - 1949, στη 1.30 μ.μ., στο Ζάππειο Λιβαδειάς (πάνω αίθουσα). Θα παρουσιαστούν τραγούδια εκείνης της περιόδου, θα μιλήσει ο Στέφανος Λουκάς, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, και θα ακολουθήσει λαϊκό - ρεμπέτικο γλέντι.

Τη Δευτέρα 30 Οκτώβρη:

-- Στις 10 π.μ., στην Αθήνα, περιοδεία θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του Ομίλου Τεχνικών Μελετών, και στις 11.30 π.μ. στην Υαλουργική Βιομηχανία ΓΙΟΥΛΑ.

-- Στις 7.30 μ.μ., οι ΚΟ Μενιδίου γιορτάζουν την ανακαίνιση των γραφείων του Κόμματος, στην οδό Βύρωνος 4. Η εκδήλωση περιλαμβάνει και το 1ο «κλείσιμο» της Οικονομικής Εξόρμησης Νοέμβρη - Δεκέμβρη 2017.

Την Τρίτη 31 Οκτώβρη, στις 7 μ.μ., η ΚΟΒ Λιούμη Αιγάλεω, καλεί σε σύσκεψη με θέμα «Οι πολιτικές εξελίξεις και η θέση του ΚΚΕ», στο καφενείο «Το Κουμπαριλίκι» (Πίνδου & Πολυδεύκους). Θα μιλήσει ο Θοδωρής Χιώνης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Την Τετάρτη 1 Νοέμβρη, στις 7 μ.μ., σε σύσκεψη στο Μενίδι, στο γραφείο του παραρτήματος του Συνδικάτου Οικοδόμων (Δεκελείας 42), θα μιλήσει ο Κύριλλος Παπασταύρου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ