Τρίτη 31 Οχτώβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΚΤΩΒΡΙΑΝΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ
ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΚΕ - ΚΝΕ
Καθημερινές πρωτοβουλίες

Σήμερα Τρίτη:

-- Στις 6.30 μ.μ., η ΚΟΒ Νίκαιας Λάρισας διοργανώνει στο cafe «Ηδιστον» πολιτική συγκέντρωση - συζήτηση, με ομιλήτρια την Μαρία Γαβαλά, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 8.30 μ.μ., στα Χανιά, στο Θέατρο «Δημ. Βλησίδης», θα προβληθεί η ταινία «Οκτώβρης» του Σεργκέι Αϊζενστάιν.

Αύριο Τετάρτη:

-- Στις 7 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο Πολίχνης, εκδήλωση - βιβλιοπαρουσίαση της έκδοσης «Οι Ελληνες στη διαδικασία οικοδόμησης του σοσιαλισμού στην ΕΣΣΔ», με ομιλητή τον Θεοδόση Κωνσταντινίδη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7.30 μ.μ., η ΚΟΒ Τσαριτσάνης παρουσιάζει στην καφετέρια Δημ. Παπαδήμου την έκδοση «Η πορεία των μπολσεβίκων προς τη νίκη». Θα μιλήσει η Μαρία Γαβαλά, μέλος της ΚE του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., στο ΚΑΠΗ Παλαιολόγου στη Σταυρούπολη, εκδήλωση - βιβλιοπαρουσίαση της έκδοσης «Από τη μαχητική πείρα των μπολσεβίκων», με ομιλήτρια την Εφη Κουκούλα, μέλος της ΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

-- Στις 6.30 μ.μ., στο Αμφιθέατρο της Ιατρικής του ΑΠΘ, εκδήλωση με θέμα «Οι κατακτήσεις του σοσιαλισμού στον τομέα της Υγείας».

-- Στις 8 μ.μ., στα Χανιά, στο Θέατρο «Δημ. Βλησίδης», θα προβληθεί «Η Απεργία» του Σ. Αϊζενστάιν.

Την Πέμπτη 2 Νοέμβρη:

-- Στη 1.30 μ.μ., στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, σε εκδήλωση στην αίθουσα τελετών, θα μιλήσει ο Κυριάκος Ιωαννίδης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 2 μ.μ., στη Νομική, σε εκδήλωση στο αμφιθέατρο 15, θα μιλήσει ο Γιάννης Γκιόκας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής.

-- Στις 2.30 μ.μ., στο ΤΕΙ Αθήνας, σε εκδήλωση στο αμφιθέατρο Πληροφορικής, θα μιλήσει ο Νίκος Αμπατιέλος, Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ