Τρίτη 31 Οχτώβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συνάντηση με την Ενωση Συνταξιούχων Δικαστικών Λειτουργών

Eurokinissi

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ συναντήθηκε, χτες, στην έδρα της ΚΕ του Κόμματος, με το ΔΣ της Ενωσης Συνταξιούχων Δικαστικών Λειτουργών Ελλάδας και Λειτουργών του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους.

Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης, εκ μέρους του Κόμματος, ο Μάκης Παπαδόπουλος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ, και ο Αντώνης Αντανασιώτης, υπεύθυνος του Τμήματος Λαϊκών Ελευθεριών και Δικαιοσύνης της ΚΕ.

Οι εκπρόσωποι της Ενωσης ενημέρωσαν τον Δ. Κουτσούμπα για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνταξιούχοι δικαστές με τις αλλεπάλληλες σοβαρές περικοπές των συντάξεών τους.

Από τη μεριά του, ο Δ. Κουτσούμπας έθεσε το γενικότερο πρόβλημα με την κατεδάφιση της Κοινωνικής Ασφάλισης, μέρος του οποίου είναι και οι συγκεκριμένες περικοπές, εξέφρασε την αντίθεση του Κόμματος στην ισοπέδωση των παροχών προς τα κάτω, που θα έχει ως αποτέλεσμα τη συνολική καταβαράθρωσή τους, ανέδειξε τις ευθύνες της σημερινής, αλλά και των προηγούμενων κυβερνήσεων για τις φοροαπαλλαγές που δίνουν στο μεγάλο κεφάλαιο, όπως σε εφοπλιστές, τραπεζίτες κ.λπ. και επισήμανε την αναγκαιότητα να πληρώσουν το κράτος και η εργοδοσία για τα ελλείμματα των ασφαλιστικών ταμείων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ