Τετάρτη 8 Νοέμβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟ ΕΥΟΣΜΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ
Η προσπάθεια τρομοκράτησης των κομμουνιστών δεν θα περάσει!

Την προβοκατόρικη, άνανδρη και θρασύδειλη διπλή επίθεση που σημειώθηκε στα γραφεία του ΚΚΕ στον Εύοσμο από φασιστοειδή της περιοχής, καταγγέλλει η ΚΟ Ευόσμου. Τα συγκεκριμένα φασιστοειδή, αφού αρχικά έσπασαν με πέτρα μέρος της οροφής, στη συνέχεια εξαφανίστηκαν. Αργότερα επανήλθαν και προσπάθησαν ξανά να παραβιάσουν τα γραφεία.

Οπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΚΟ Ευόσμου του ΚΚΕ, «τέτοιου είδους ενέργειες σε καμιά περίπτωση δεν πρόκειται να φοβίσουν τους κομμουνιστές, ούτε τους ριζοσπάστες αγωνιστές του μαζικού - λαϊκού κινήματος.

Η προσπάθεια τρομοκράτησης των κομμουνιστών δεν θα περάσει!

Ξέρουμε ότι σε μια περίοδο που κλιμακώνονται οι λαϊκές κινητοποιήσεις και δυναμώνει η συμμετοχή στην πάλη, τέτοιες ενέργειες, όπως έχει αποδειχθεί και στο παρελθόν, μοναδικό στόχο έχουν να καλλιεργηθεί κλίμα τρομοκρατίας και εκφοβισμού του λαού, συκοφάντηση των εργατικών - λαϊκών αγώνων.

Το ΚΚΕ θα δυναμώσει την πάλη του για την ανασύνταξη του εργατικού - λαϊκού κινήματος, την ενίσχυση της λαϊκής συμμαχίας, για τη διεκδίκηση όλων όσα έχει ανάγκη σήμερα ο λαός».

Καλεί τους εργαζόμενους, τα φτωχά λαϊκά στρώματα, τη νεολαία του Ευόσμου, να οργανώσουν την πάλη τους ενάντια στην επίθεση κυβέρνησης - κεφαλαίου στο απεργιακό δικαίωμα, στο πετσόκομμα κοινωνικών - προνοιακών δικαιωμάτων και στα άλλα αντιλαϊκά μέτρα της 3ης «αξιολόγησης», και να δώσουν απάντηση με τη μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ την Πέμπτη 9 Νοέμβρη, στις 6.30 μ.μ., στο άγαλμα Βενιζέλου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ