Πέμπτη 9 Νοέμβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΣΩΜΑΤΕΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
Διαμαρτυρία για τις 100 απολύσεις στο Βρεφοκομείο Αθηνών

Παράσταση διαμαρτυρίας για τις απολύσεις 100 εργαζομένων από το Δημοτικό Βρεφοκομείο οργανώνει αύριο Παρασκευή 10/11, στις 11 π.μ., στον δήμαρχο Αθήνας (δημαρχείο, οδός Αθηνάς) η Σωματειακή Επιτροπή Εργαζομένων, του Συνδικάτου ΟΤΑ Αττικής, στο δήμο της Αθήνας, μαζί με απολυμένους του Βρεφοκομείου και αντιπροσωπεία του Συλλόγου Γονέων των Παιδικών σταθμών. Θα ακολουθήσει παρέμβαση στον γγ του δήμου (οδός Λιοσίων).

Οπως σημειώνει η Σωματειακή Επιτροπή, «έχουν περάσει κοντά πέντε μήνες από τις απολύσεις 100 εργαζομένων από το Βρεφοκομείο, που έχουν οδηγήσει αυτούς και τις οικογένειές τους στην ανέχεια και την απελπισία, αλλά και το Βρεφοκομείο σε δυσαναπλήρωτα κενά, υπερεντατικοποίηση, ακόμα και εργατικά ατυχήματα.

Παρά τα "ωραία λόγια" και τις υποσχέσεις, κυβέρνηση και δημοτική αρχή δεν έχουν κάνει απολύτως τίποτα για την επαναπρόσληψη των 100 απολυμένων. Μάλιστα, ο δήμαρχος κ. Καμίνης αρνείται προκλητικά και επίμονα να φέρει για συζήτηση το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο, παρότι οι απολυμένοι έχουν συγκεντρώσει και καταθέσει εδώ και καιρό τον απαιτούμενο αριθμό υπογραφών». Στην κινητοποίηση θα συμμετάσχει και ο Σύλλογος Γονέων - Κηδεμόνων Παιδικών Σταθμών Δήμου Αθήνας, ο οποίος στηρίζει τα δίκαια αιτήματα της Σωματειακής Επιτροπής και των απολυμένων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ