Παρασκευή 1 Δεκέμβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μεγαλύτερη από ποτέ η εμπλοκή σε σχέδια επικίνδυνα για το λαό

Σε συγκέντρωση ενάντια στη συμφωνία καλεί η Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Υφεση και Ειρήνη, μεθαύριο Κυριακή, στις 5 μ.μ., έξω από το υπουργείο Εθνικής Αμυνας

  • Τη μεγάλη στήριξη που παρέχει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ στα επικίνδυνα σχέδια των ΗΠΑ στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και της Βαλκανικής, διεκδικώντας αναβαθμισμένους ρόλους, επιβεβαιώνει ο Αμερικανός πρέσβης, λέγοντας ότι «η διμερής σχέση σήμερα είναι καλύτερη από ό,τι ήταν εδώ και πολλές δεκαετίες».
  • Η πρόσφατη επίσκεψη του Αλ. Τσίπρα στις ΗΠΑ χαρακτηρίζεται από τους Αμερικανούς «απίστευτα επιτυχημένη», με ειδική αναφορά στα όσα συμφωνήθηκαν για τη βάση της Σούδας και τις άλλες στρατιωτικές υποδομές που σκοπεύουν να αξιοποιήσουν οι ΑμερικανοΝΑΤΟικοί.
  • Η ΕΕΔΥΕ καλεί σε πάλη για: Απεμπλοκή της Ελλάδας από τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και πολέμους. Να κλείσουν η βάση της Σούδας και όλες οι ευρωατλαντικές βάσεις και στρατηγεία στην Ελλάδα. Να επιστρέψουν οι στρατιωτικές δυνάμεις από επιχειρήσεις του ΝΑΤΟ και της ΕΕ στο εξωτερικό. Αποδέσμευση από το ΝΑΤΟ και την ΕΕ, με το λαό αφέντη στον τόπο του.

ΣΕΛ.  4

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ