Κυριακή 30 Σεπτέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
1η ΣΕΛΙΔΑ
ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ
Ξανά ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ οι λαοί

Ολόπλευρη και πολύμορφη ιδεολογική τρομοκρατία βρίσκεται σε εξέλιξη τόσο στη χώρα μας, όσο και σε όλο τον κόσμο, ενορχηστρωμένη από την αμερικανική ηγεσία και με όργανα άλλες κυβερνήσεις ιμπεριαλιστικών χωρών, που έχουν σαν συνεργάτες διάφορους κεντροδεξιούς και κεντροαριστερούς ...ψάλτες.

Ταυτόχρονα, οι πολεμικές προετοιμασίες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, ενώ επιταχύνονται όλες οι διαδικασίες για την ενεργοποίηση του νέου επικίνδυνου «αμυντικού δόγματος» του ΝΑΤΟ, αλλά και της επιβολής στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ενωσης του νέου «ευρω-τρομονόμου», έτσι που βάσιμα να μιλάμε για ουσιαστική κήρυξη ενός παγκόσμιου στρατιωτικού νόμου.

Μέσα σε αυτό το ζοφερό κλίμα, η παγκόσμια κινητοποίηση των λαών αποτελεί ένα ελπιδοφόρο μήνυμα. Οι λαοί, τελικά, είναι οι πραγματικά παντοδύναμοι και κάτω από ορισμένες προϋποθέσεις μπορούν να συντρίψουν την αντίσταση των κυρίαρχων δυνάμεων και να γίνουν οι ίδιοι κυρίαρχοι της τύχης τους. Η κινητοποίηση της Πέμπτης στην Αθήνα και οι καθημερινές εκδηλώσεις σε όλες τις πόλεις της επαρχίας δείχνουν το δρόμο του αγώνα.


ΣΕΛ.  5   -   15

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ