Τρίτη 30 Γενάρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ
Σύσκεψη για την πάλη ενάντια στις μισθολογικές απώλειες

Σε σύσκεψη για την οργάνωση της παρέμβασης απέναντι στις μισθολογικές απώλειες καλούν σωματεία και Ομοσπονδίες του Δημοσίου, σήμερα Τρίτη, στις 12 το μεσημέρι, στα γραφεία της ΑΔΕΔΥ (υπόγεια αίθουσα συσκέψεων - Τύπου).

Τη σύσκεψη οργανώνουν από κοινού οι Ομοσπονδίες Εργαζομένων Υπουργείου Γεωργίας και Αιρετών Περιφερειών Ελλάδας. Οι Σύλλογοι Εργαζομένων Περιφέρειας Αττικής, Υπουργείου Γεωργίας Νομού Αττικής, Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής. Οι Σύλλογοι Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Περάματος - Κερατσινίου, Ηρακλείου - Μεταμόρφωσης - Νέας Ιωνίας, Μενιδίου - Ανατολικής Αττικής. Τα Σωματεία Εργαζομένων στους δήμους Αγίων Αναργύρων - Καματερού, Κορυδαλλού, Λυκόβρυσης - Πεύκης.

Στην κοινή πρόσκλησή τους σημειώνουν πως πήραν την πρωτοβουλία αυτή «προκειμένου να συζητήσουμε την οργάνωση της παρέμβασής μας απέναντι στις μισθολογικές μας απώλειες, που συνεχίζονται, με το "πάγωμα' των μισθολογικών κλιμακίων, τη μη προσμέτρηση των χρόνων υπηρεσίας 2016 και 2017, τη μη πλήρη αναγνώριση προϋπηρεσίας, τη μη επαναχορήγηση του 13ου και 14ου μισθού και τη συνέχιση της φοροληστείας». Οπως επισημαίνουν, η οργάνωση της αγωνιστικής δράσης αποτελεί μονόδρομο ενάντια στις μισθολογικές απώλειες, τους αντεργατικούς νόμους, το συμβιβασμό, τη μοιρολατρία και την ηττοπάθεια, που σκόπιμα καλλιεργούν η κυβέρνηση και τα στηρίγματά της.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ