Πέμπτη 4 Οχτώβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Περί ιδεών και ανθρωπιάς

Γρηγοριάδης Κώστας

«Ηττήθηκαν οι κομμουνιστικές ιδέες, εδώ και καιρό» έγραψε ο Γ. Πρετεντέρης! «Και τώρα χάθηκε και η ανθρωπιά», πρόσθεσε ο δούλος (με τη θέλησή του) της πλουτοκρατίας!

Παριστάνει ότι εκείνος είναι με την ανθρωπιά! Το δικαιούται; Και υπέρ των βομβαρδισμών του ΝΑΤΟ ήταν και είναι, και υπέρ της καταστολής των διαδηλωτών (Γένοβα, Γκέτεμποργκ και αλλού) και υπέρ (γενικά) της πολιτικής που αυξάνει τη φτώχεια είναι κήρυκας διαπρύσιος! Αρα, δε δικαιούται να ομιλεί για ανθρωπιά! Και μάλιστα να κατηγορεί τους Γάλλους κομμουνιστές (και τους Ελληνες και όλους) ότι δε σέβονται τα θύματα της Νέας Υόρκης και της Ουάσιγκτον!

Ποιος τα σέβεται; Ο ίδιος; Αστεία πράματα! Χορεύει κι αυτός πάνω στα πτώματα, όπως χορεύουν τους πολεμικούς χορούς τους οι ηγεσίες των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ! Ετοιμοι να σφάξουν πολύ πολύ περισσότερους, μαζί και Αμερικανούς!

Οσο για το ποιες ιδέες νικήθηκαν, ας κάνει τον κόπο να δει τον κόσμο του (τον καπιταλισμό), που λόγω των αντιθέσεών του πάει να τινάξει στον αέρα όλη την ανθρωπότητα! Αυτό (και μόνο) αρκεί, για να δει ποιες ιδέες έχουν νικηθεί...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ