Παρασκευή 9 Φλεβάρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Συνεχίζεται η πολιτική εξόρμηση

Με περιοδείες στους χώρους δουλειάς και συγκεντρώσεις, οι Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ σε όλη τη χώρα συνεχίζουν να απευθύνονται στους εργαζόμενους και τους καλούν να αξιοποιήσουν την πείρα τους, να προσπεράσουν τις παγίδες που στήνει το κεφάλαιο, τα παραμύθια της κυβέρνησης και των κομμάτων που στηρίζουν το σάπιο εκμεταλλευτικό σύστημα. Για να γίνει πράξη το δίκιο τους χρειάζεται «ισχυρό ΚΚΕ, για να δυναμώσουν το εργατικό κίνημα και η Κοινωνική Συμμαχία, για την ανατροπή, για την εξουσία».

Στην Αττική

Την Τετάρτη 14/2:

-- Στις 9.30 π.μ., ο Γιώργος Πέρρος, μέλος της ΚΕ, θα επισκεφτεί τα Ναυπηγεία Ελευσίνας για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 7 μ.μ., οι ΚΟΒ Καισαριανής καλούν σε συγκέντρωση στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημαρχείου Καισαριανής. Θα μιλήσει ο Θοδωρής Χιώνης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 6.30 μ.μ., οι ΚΟΒ Πετραλώνων και Θησείου καλούν σε συγκέντρωση στο Πολιτιστικό Κέντρο του δήμου Αθήνας «Μελίνα Μερκούρη» (Ηρακλειδών 66 & Θεσσαλονίκης). Θα μιλήσει ο Πέτρος Αλέπης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., οι ΚΟΒ Ηλιούπολης καλούν σε συγκέντρωση στο Θέατρο Δημαρχείου Ηλιούπολης. Θα μιλήσει η Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., οι ΚΟΒ Αγίων Αναργύρων - Καματερού καλούν σε συγκέντρωση στο Β' ΚΑΠΗ Αγ. Αναργύρων (Πλαπούτα 2 & Κωνσταντινουπόλεως). Θα μιλήσει ο Γιάννης Τασιούλας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., οι ΚΟΒ Ελευσίνας καλούν σε συγκέντρωση στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Ελευσίνας (Χαριλάου 28, Ελευσίνα). Θα μιλήσει ο Δημήτρης Ξεκαλάκης, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

Στην Κεντρική Μακεδονία

Σήμερα, Παρασκευή:

-- Στις 10 π.μ., περιοδεία του βουλευτή του ΚΚΕ, Γιάννη Δελή, στον παλιό Σταθμό του ΟΣΕ και στη σχολή του ΟΣΕ.

-- Στις 2 μ.μ., περιοδεία του Θάνου Αριστείδη, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κ. Μακεδονίας, στο ΙΕΚ Τριανδρίας.

-- Στις 4 μ.μ., περιοδεία του Θάνου Αριστείδη, στην εταιρεία «ΚΑΛΕΣΤΕΣΙΑ».

-- Στις 7 μ.μ., στο Χορύγι - Κιλκίς ομιλία από τον Κώστα Σιδηρόπουλο, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κ. Μακεδονίας, στο καφενείο «Φίλαθλος».

-- Στις 6.30 μ.μ., σύσκεψη με θέμα «Πολιτικές εξελίξεις και η πρόταση του ΚΚΕ» από την ΚΟΒ Εκπαιδευτικών Σερρών.

Αύριο, Σάββατο:

Στις 7 μ.μ., η ΚΟΒ Θέρμης διοργανώνει εκδήλωση στο Πολιτιστικό Κέντρο Θέρμης, με θέμα «Πολιτικές εξελίξεις η πρόταση του ΚΚΕ», με ομιλητή τον Σάκη Βαρδαλή, βουλευτή του ΚΚΕ.

Στην Πτολεμαΐδα

-- Σήμερα, Παρασκευή, στις 7 μ.μ., σε συγκέντρωση στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Εορδαίας, με θέμα «Πολιτικές και διεθνείς εξελίξεις», θα μιλήσει ο Σάκης Βαρδαλής, βουλευτής του Κόμματος. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, θα γίνει και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Οργάνωσης.

Στη Θεσσαλία

Σήμερα, Παρασκευή:

-- Περιοδεία στα χωριά Ζαγορά και Πουρί, το απόγευμα, με τον Κώστα Στεργίου, μέλος της ΤΕ Μαγνησίας και βουλευτή.

-- Στις 9 π.μ., συγκέντρωση στο ΚΑΠΗ των συνοικιών Αβέρωφ - Νέας Πολιτείας Λάρισας και στις 6 μ.μ., περιοδεία στο νυχτερινό ΕΠΑΛ, με ομιλητή τον Θ. Μπιζαϊντέ, Γραμματέα της ΤΕ Λάρισας.

-- Περιοδεία στο κατάστημα «Ηondos Center» Καρδίτσας, στις 8.45 π.μ., με την Χριστίνα Μπεκιάρη, μέλος της ΕΠ Θεσσαλίας.

Αύριο, Σάββατο:

-- Στη Μαγνησία, περιοδεία σε Ριζόμυλο, Στεφανοβίκειο, Βελεστίνο, με τον Κώστα Στεργίου, μέλος της ΤΕ Μαγνησίας και βουλευτή.

-- Περιοδεία στη Λαϊκή Αγορά Φαρκαδόνας Τρικάλων, στις 9.30 π.μ., με τον Αλ. Νταούλα, μέλος της ΤΕ Τρικάλων.

-- Περιοδεία στη Λαϊκή Αγορά Σιδηροδρομικού Σταθμού Τρικάλων, στις 10 π.μ., με τον Σωτ. Σωτηρόπουλο, Γραμματέα της ΤΕ Τρικάλων.

Στο Ηράκλειο Κρήτης

Σήμερα, Παρασκευή, στις 10 π.μ., στη 2η ΤΟΜΥ στην Αλικαρνασσό και στις 2 μ.μ., στη ΔΕΥΑΗ θα περιοδεύσει ο Μανώλης Συντυχάκης, μέλος της ΕΠ Κρήτης και βουλευτής του ΚΚΕ.

Στην Αργολίδα

Σήμερα, Παρασκευή, στις 11 π.μ., περιοδεία στο νοσοκομείο του Ναυπλίου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ