Πέμπτη 15 Φλεβάρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Από την 1η Μάρτη εκπέμπει ξανά το ραδιόφωνο του ΠΑΜΕ

Από την Πέμπτη 1η Μάρτη ξεκινά εκ νέου τη λειτουργία του το διαδικτυακό ραδιόφωνο του ΠΑΜΕ, δίνοντας φωνή σε Σωματεία, Ομοσπονδίες και Εργατικά Κέντρα. Το πρόγραμμα του ραδιοφώνου μπορούν να παρακολουθούν οι εργαζόμενοι μέσα από την ιστοσελίδα του ΠΑΜΕ (www.pamehellas.gr).

«Το εργατικό ραδιόφωνο αποκτάει ''σάρκα και οστά'' με νέο πρόγραμμα, με εκπομπές συνδικάτων αλλά και θεματικές, πολιτιστικές, ενημερωτικές εκπομπές, με ανταποκρίσεις και συνεντεύξεις απ' όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό», αναφέρει σε σχετικό δελτίο Τύπου το ΠΑΜΕ. Οπως επισημαίνει, «εργατοϋπάλληλοι, άνεργοι, νέες και νέοι θα μπορούν να ενημερώνουν, μέσα από τις εκπομπές του web radio, για τις εξελίξεις στους χώρους δουλειάς και τις κινητοποιήσεις σε μια σειρά από κλάδους, να αναδεικνύουν τις δραστηριότητές τους, να συζητούν για τις εξελίξεις, για κάθε μικρό και μεγάλο γεγονός που προκύπτει».

Το ΠΑΜΕ καλεί, τέλος, τα Διοικητικά Συμβούλια των σωματείων σε κάθε κλάδο και πόλη «να συμβάλουν στη νέα προσπάθεια, να προπαγανδίσουν σε όλους τους κλάδους την έναρξη του διαδικτυακού ραδιοφώνου, ώστε η ταξική φωνή να φτάσει σε κάθε εργατικό σπίτι, σε κάθε γειτονιά, σε κάθε χώρο δουλειάς».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ