Πέμπτη 22 Φλεβάρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟ ΤΟΥ ΚΚΕ
Συνεχίζονται οι περιοδείες και οι συγκεντρώσεις

Με περιοδείες σε χώρους δουλειάς και συγκεντρώσεις - συσκέψεις συνεχίζεται η πολιτική εξόρμηση των ΚΟ του ΚΚΕ σε όλη τη χώρα, για να φτάσει πλατιά το κάλεσμα στους εργαζόμενους να αξιοποιήσουν την πείρα τους και να προσπεράσουν τις παγίδες που στήνει το κεφάλαιο, τα παραμύθια της κυβέρνησης και των κομμάτων που στηρίζουν το σάπιο εκμεταλλευτικό σύστημα. Για να γίνει πράξη το δίκιο τους χρειάζεται «ισχυρό ΚΚΕ, για να δυναμώσουν το εργατικό κίνημα και η Κοινωνική Συμμαχία, για την ανατροπή, για την εξουσία».

Για τις επόμενες μέρες, μεταξύ άλλων, είναι προγραμματισμένα τα εξής:

Στην Αττική

Σήμερα, Πέμπτη:

-- Στις 10 π.μ., περιοδεία στην αλλαντοβιομηχανία «ΝΙΚΑΣ».

-- Στις 7.30 μ.μ., οι ΚΟΒ 2ου Διαμερίσματος της Α' Αθήνας καλούν σε συγκέντρωση στην ταβέρνα «Το Χατίρι» (Ελλανίκου & Ριζάρη 28 Παγκράτι). Θα μιλήσει η Λιάνα Κανέλλη, βουλευτής του ΚΚΕ.

Αύριο, Παρασκευή:

-- Ο βουλευτής του ΚΚΕ Γιώργος Λαμπρούλης θα επισκεφτεί το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Ν/Α Αττικής στις 10 π.μ. και το ΠΙΚΠΑ Βούλας στις 11.30 π.μ.

-- Στις 8.30 π.μ., στους διοικητικούς υπαλλήλους του δήμου Αχαρνών θα περιοδεύσει η Γιούλη Αγγελοπούλου, μέλος της ΤΕ Μενιδίου - Φυλής του ΚΚΕ και δημοτική σύμβουλος Αχαρνών. Στις 10 π.μ., θα πραγματοποιηθεί περιοδεία στο ΑΤ Αχαρνών.

Το Σάββατο 24 Φλεβάρη, στις 6.30 μ.μ., οι ΚΟΒ Αμαρουσίου καλούν σε συγκέντρωση στην αίθουσα Κεραμιστών «ΤΟΤΟΛ» (Λ. Κηφισίας και Σαλαμίνος 57). Θα μιλήσει ο Θανάσης Τζίμας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στην Κεντρική Μακεδονία

Σήμερα Πέμπτη, στις 7.30 π.μ., περιοδεία στον ΟΛΘ με τον Αριστείδη Θάνο, μέλος του ΓΠ Κεντρικής Μακεδονίας.

Αύριο, Παρασκευή:

-- Στις 9.30 π.μ., περιοδεία στο Νοσοκομείο Παπανικολάου με τον Οδυσσέα Μαάιτα, μέλος του ΓΠ Κεντρικής Μακεδονίας.

-- Στις 6.30 μ.μ., στην Κορομηλιά Κιλκίς, σε πολιτική συγκέντρωση - συζήτηση, στο cafe «Παύλος», θα μιλήσει ο Κώστας Σιδηρόπουλος, Γραμματέας της ΤΕ Κιλκίς του ΚΚΕ.

-- Στις 6.30 μ.μ., στο δημαρχείο του Αιγινίου θα πραγματοποιηθεί πολιτική συγκέντρωση - συζήτηση, με ομιλητή τον Σωτήρη Ζαριανόπουλο, ευρωβουλευτή του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ. σύσκεψη με λογιστές, με ομιλητή τον Γιάννη Καραμπίνο, μέλος της ΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας.

Τη Δευτέρα 26 Φλεβάρη, στις 6.30 μ.μ., η ΤΕ Ημαθίας καλεί σε συγκέντρωση στον πολυχώρο «Ελιά», στη Βέροια. Θα μιλήσει ο Σωτήρης Ζαριανόπουλος, ευρωβουλευτής του ΚΚΕ.

Σε άλλες πόλεις

Σήμερα, Πέμπτη:

-- Στις 7 μ.μ., οι ΚΟ Μετάλλου και Ληλαντίου Χαλκίδας καλούν σε πλατιά σύσκεψη, στην αίθουσα του πρώην δημαρχείου Βασιλικού. Θα μιλήσει η Κατερίνα Δημάκη, μέλος της ΕΠ Αν. Στερεάς - Εύβοιας του ΚΚΕ.

-- Στις 10 π.μ., περιοδεία στην ΤΟΜΥ Αλικαρνασσού Κρήτης, με τον Στέλιο Ορφανό, μέλος της ΕΠ Κρήτης του ΚΚΕ και περιφερειακό σύμβουλο.

Αύριο, Παρασκευή:

-- Στις 10 π.μ., περιοδεία στη λαϊκή αγορά της Μεγαλόπολης Αρκαδίας με τον Νίκο Γόντικα, μέλος της ΕΠ Πελοποννήσου και περιφερειακό σύμβουλο.

-- Στις 10 π.μ., περιοδεία στο υδροηλεκτρικό εργοστάσιο Λάδωνα Αρκαδίας με τον Γιάννη Φράγκο, μέλος της ΤΕ Αρκαδίας.

Τη Δευτέρα 26/2:

-- Σύσκεψη στις 7 μ.μ., στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στο Γάζι Κρήτης, με ομιλητή τον Σάββα Βασιλειάδη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Σύσκεψη στις 7 μ.μ., στην αίθουσα του ΚΑΠΗ Αλικαρνασσού, με ομιλητή τον Μανώλη Συντυχάκη, μέλος της ΕΠ Κρήτης και βουλευτή του ΚΚΕ.

-- Σύσκεψη στις 7 μ.μ., στην αίθουσα του ΚΑΠΗ Μασταμπά Κρήτης, με ομιλητή τον Αντρέα Κοκοσάλη, μέλος του ΓΠ Κρήτης του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ