Παρασκευή 16 Μάρτη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟ ΤΟΥ ΚΚΕ
Δραστηριότητα με θέμα τις εξελίξεις στην περιοχή και τις θέσεις του ΚΚΕ

Οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ συνεχίζουν την πολύμορφη δράση τους, καλώντας τους εργαζόμενους και τη νεολαία να καταδικάσουν τα σχέδια των ιμπεριαλιστών στην περιοχή, την εμπλοκή της Ελλάδας σε αυτά με ευθύνη της κυβέρνησης και των άλλων αστικών κομμάτων, να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στην πάλη των λαών, να παλέψουν για αποδέσμευση από το ΝΑΤΟ και την ΕΕ. Τους καλούν να συζητήσουν τις θέσεις του ΚΚΕ για τις εξελίξεις στα Βαλκάνια, τη Μέση Ανατολή, την Ανατολική Μεσόγειο, τις ελληνοτουρκικές σχέσεις, το Κυπριακό.

Την Τετάρτη 21 Μάρτη, στις 7.30 μ.μ., η ΤΕ Μεσσηνίας διοργανώνει εκδήλωση - συζήτηση στο αμφιθέατρο της Φιλαρμονικής, με ομιλητή τον Τηλέμαχο Δημουλά, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Την Πέμπτη 22 Μάρτη, στη 1.30 μ.μ., σε συγκέντρωση των Οργανώσεων Παντείου του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στο κτίριο ΔΕΣΚΟΙ στο Πάντειο Πανεπιστήμιο (Χαρ. Τρικούπη 1 και Λαγουμιτζή), θα μιλήσει ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Σήμερα Παρασκευή, στις 7 μ.μ., η ΤΕ Φθιώτιδας του ΚΚΕ καλεί σε συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο Λαμίας (πλατεία Διάκου). Θα μιλήσει ο Κώστας Παπαδάκης, μέλος της ΚΕ και ευρωβουλευτής του ΚΚΕ.

Τη Δευτέρα 19/3:

-- Στις 6 μ.μ., σε συγκέντρωση των ΚΟΒ Καλλιθέας στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Καλλιθέας θα μιλήσει ο Ελισαίος Βαγενάς, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., σε συγκέντρωση της ΚΟΒ Μπραχαμίου, στο 4ο ΚΑΠΗ Αγ. Δημητρίου (Θεσσαλίας 10), θα μιλήσει ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ και βουλευτής.

Την Πέμπτη 22 Μάρτη, στις 7 μ.μ., σε συγκέντρωση της ΚΟΒ Αργυρούπολης - Ελληνικού στο Α' ΚΑΠΗ Αργυρούπολης (Αξιουπόλεως 27), θα μιλήσει ο Θανάσης Παφίλης, μέλος της ΚΕ και βουλευτής.

Επίσης:

Σήμερα Παρασκευή, στις 7.30 μ.μ., οι ΚΟΒ Ν. Σμύρνης Αττικής καλούν σε συγκέντρωση στο καφέ «Αμμος» (Αγχιάλου 1 & Νικομήδειας 31), με ομιλητή τον Πέτρο Μαρκομιχάλη, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ