Πέμπτη 11 Οχτώβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
«Φαβορί η ΑΕΚ»

Μπορεί η ΑΕΚ (θεωρητικά) να έχει στο... μυαλό της τις εγχώριες υποχρεώσεις, όμως ο τεχνικός της Οσιγιεκ (επόμενης αντιπάλου της «Ενωσης» στο ΟΥΕΦΑ), Βιέκοσλαβ Λόκιτσα, από τώρα ασχολείται με τους «κιτρινόμαυρους». Με δηλώσεις του στο ΑΠΕ παραδέχτηκε πως η ΑΕΚ είναι το φαβορί και αναγνώρισε ότι η Οσιγιεκ αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα:

«Χάσαμε 3-4 βασικούς παίκτες, τους οποίους και δεν καταφέραμε να αντικαταστήσουμε κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου. Αν σε όλα αυτά προσθέσουμε και το πρόβλημα με τον αρχηγό της ομάδας, Ιβο Εργκοβιτς, ο οποίος είναι τιμωρημένος και κατά συνέπεια δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο πρώτο ματς, τότε καταλαβαίνει κανείς το πόσο δύσκολη γίνεται η αποστολή μας κόντρα στην ΑΕΚ. Θέλω να πιστεύω ότι είμαι σε θέση να ξέρω τα αγωνιστικά συστήματα της ΑΕΚ, τα οποία θα βοηθήσουν την ομάδα μου για να παραταχθεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμη. Πιστεύω ότι η ΑΕΚ είναι το φαβορί για την πρόκριση. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε δύσκολη τη ζωή των αντιπάλων μας στην Κροατία ώστε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Και δε μιλάμε για τίποτα άλλο εκτός από νίκη. Νίκη έστω και με 1-0. Θα ήμουν ιδιαίτερα ευχαριστημένος αν τα καταφέρναμε. Για τον επαναληπτικό δε θέλω να μιλήσω, αφού μέχρι τότε πολλά μπορούν να αλλάξουν».

  • Σήμερα η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ναυπακτιακό (20.00, ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ) για την 5η αγωνιστική του Κυπέλλου, σε έναν αγώνα με διαδικαστικό χαρακτήρα, αφού οι «κιτρινόμαυροι» έχουν εξασφαλίσει την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ