Πέμπτη 17 Μάη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Συσκέψεις προετοιμασίας σε όλη τη χώρα
  • Το Εργατικό Κέντρο Λάρισας οργανώνει σύσκεψη Διοικητικών Συμβουλίων εργατικών σωματείων, με τη συμμετοχή και εκπροσώπων συνδικαλιστικών οργανώσεων μικρομεσαίων αγροτών, επαγγελματοβιοτεχνών και ελευθεροεπαγγελματιών επιστημόνων, σήμερα Πέμπτη, στις 7.30 μ.μ., στην αίθουσα συνελεύσεών του, με θέμα την προετοιμασία της απεργίας και της κοινής αγωνιστικής δράσης.
  • Το Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων καλεί τα σωματεία, τις ενώσεις των αυτοαπασχολούμενων και τους φορείς σε σύσκεψη σήμερα Πέμπτη, στις 7.30 μ.μ., στα γραφεία του.
  • Στο Ηράκλειο, τα σωματεία Οικοδόμων, Ιδιωτικών Υπαλλήλων, Γάλακτος - Τροφίμων - Ποτών, Εκπαιδευτικών Ιδιωτικής Εκπαίδευσης και Συνταξιούχων ΙΚΑ καλούν σε σύσκεψη σήμερα Πέμπτη, στις 7 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο.
  • Στην Εύβοια, τα Συνδικάτα Τροφίμων και Ποτών Εύβοιας - Βοιωτίας, Μετάλλου Εύβοιας, Τεχνιτών Οικοδόμων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χαλκίδας καλούν σε σύσκεψη αύριο Παρασκευή, στις 7 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Εύβοιας.
  • Σύσκεψη σωματείων και συνδικαλιστών οργανώνει αύριο Παρασκευή η Γραμματεία Κοζάνης, στις 8 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο.
  • Το Εργατικό Κέντρο Λαμίας καλεί τα εργατικά συνδικάτα της Φθιώτιδας αλλά και ενώσεις αυτοαπασχολούμενων, μικρών ΕΒΕ και αγροτών, σε σύσκεψη - συζήτηση την Κυριακή 20/5, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου.
  • Σύσκεψη - συζήτηση εργατικών σωματείων, ενώσεων μικρών ΕΒΕ, Συλλόγων συνταξιούχων και γυναικών της Μαγνησίας θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 22/5, στο Εργατικό Κέντρο Βόλου, με πρωτοβουλία του Συνδικάτου Μετάλλου Μαγνησίας «Μήτσος Παπαρήγας».
  • Τα ναυτεργατικά σωματεία ΠΕΜΕΝ, «ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ», ΠΕΕΜΑΓΕΝ και ΠΕΣ ΝΑΤ προχωρούν σε οργανωτική σύσκεψη την Τετάρτη 23/5, στις 10.30 π.μ., στα γραφεία της ΠΕΜΕΝ.
  • Η Ομοσπονδία Γάλακτος - Τροφίμων - Ποτών καλεί σε ευρεία σύσκεψη τα σωματεία του νομού Αττικής, την Κυριακή 27/5, στις 10.30 π.μ., στα γραφεία της (Πειραιώς 1, 5ος όροφος). Στη σύσκεψη θα γίνει ενημέρωση από τη συνάντηση με τον ΣΕΒ για την υπογραφή νέων κλαδικών ΣΣΕ και συζήτηση για την οργάνωση της απεργίας στις 30 Μάη.
  • Το Εργατικό Κέντρο Σάμου καλεί σε συσκέψεις φορέων τους εμπορικούς, επαγγελματικούς, επιστημονικούς συλλόγους αυτοαπασχολούμενων και αγροτών Σάμου και Ικαρίας. Η σύσκεψη στη Σάμο θα γίνει την Τετάρτη 23/5, στις 7 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο, στο Βαθύ. Στην Ικαρία θα γίνει αύριο Παρασκευή, στις 7 μ.μ., στο δημαρχείο Ευδήλου.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ