Πέμπτη 17 Μάη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ
Στη Λαμία συνεχίστηκαν οι κινητοποιήσεις

Συνεχίζονται οι αγωνιστικές κινητοποιήσεις των Συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Οργανώσεων.

Χτες, μία μέρα μετά το μαζικό συλλαλητήριο της Αθήνας, τη σκυτάλη πήραν οι συνταξιούχοι της Λαμίας, με μαχητική συγκέντρωση έξω από τη ΔΟΥ της πόλης. Στη διάρκεια της κινητοποίησης επέδωσαν ψήφισμα με τις θέσεις και τα αιτήματά τους στον εκπρόσωπο της ΔΟΥ.

Στη συγκέντρωση μίλησαν ο Παναγιώτης Πάλμος, οργανωτικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΙΚΑ, ο Σεραφείμ Γκούβας, β' αντιπρόεδρος της ΠΟΣ - ΟΑΕΕ, καθώς και οι πρόεδροι των τοπικών σωματείων συνταξιούχων ΙΚΑ, Δημοσίου και ΟΑΕΕ. Οπως τόνισαν στις ομιλίες τους, δεν αποδέχονται το νόμο Κατρούγκαλου και τις θανατηφόρες διατάξεις του, προσθέτοντας ότι για τους συνταξιούχους υπάρχει μόνο ο δρόμος του αγώνα.

Στην κινητοποίηση παραβρέθηκε επίσης ο Αλέξης Αλεξόπουλος, πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Λαμίας, εκφράζοντας την αλληλεγγύη και τη συμπαράσταση του ΕΚΛ.

Σε άλλες πόλεις

Οι κινητοποιήσεις των συνταξιούχων συνεχίζονται σε άλλες πόλεις της χώρας. Συγκεκριμένα, σήμερα, Πέμπτη, προγραμματίζεται κινητοποίηση στη Χαλκίδα, στις 10.30 π.μ., στην πλατεία Αγοράς, και στον Πύργο, στις 10 π.μ., στην πλατεία ΟΤΕ. Στην Καβάλα, την Τρίτη 22/5, στις 11 π.μ., στην πλατεία Καπνεργάτη.

Το επόμενο αγωνιστικό ραντεβού των συνταξιούχων στην Αθήνα είναι την Παρασκευή 25/5, με συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Υγείας, ενώ προγραμματίζεται και νέα κινητοποίηση στις 19 Ιούνη στη Βουλή.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ