Τρίτη 16 Οχτώβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Τι λένε τώρα;

Παπαγεωργίου Βασίλης

«Ο ελληνικός λαός, τα λαϊκά στρώματα, δεν έχουν να περιμένουν τίποτα από το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ. Μέσα εκεί θα επιχειρηθεί να γίνει ένα λίφτινγκ, δηλαδή ν' απαλύνουν μερικές ρυτίδες. Αλλά η ταξική νεοφιλελεύθερη πολιτική που ακολουθεί το ΠΑΣΟΚ δεν αλλάζει με συνέδρια.

Νομίζουμε ότι ο ελληνικός λαός, η μεγάλη πλειοψηφία των λαϊκών στρωμάτων πρέπει να γυρίσουν την πλάτη και στους δύο. Και στο ΠΑΣΟΚ και στη ΝΔ και να χτίσουν με τον αγώνα τους την πραγματική εναλλακτική λύση που χρειάζεται ο τόπος». Η δήλωση ανήκει στην Αλέκα Παπαρήγα και έγινε στις 23 του περασμένου Ιούνη. Εγινε λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση της επίσπευσης του συνεδρίου του κυβερνώντος κόμματος, κάτω από το βάρος των μαζικών λαϊκών κινητοποιήσεων για το ασφαλιστικό.

Βέβαια, υπήρχαν πολλοί τότε που προσπάθησαν να καλλιεργήσουν νέες προσδοκίες και αυταπάτες. Ανάμεσά τους και η ηγεσία του ΣΥΝ, φανερώνοντας για άλλη μια φορά τις μύχιες ελπίδες της για το πολυπόθητο συνοικέσιο. Τι λένε τώρα όλοι αυτοί, καθώς το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ τέλειωσε και οι πάντες γνωρίζουν τα αποτελέσματά του;


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ