Τετάρτη 17 Οχτώβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δ. ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ
Δεν υπάρχουν διαφορές με το δικομματισμό

Τη διαβεβαίωση για «αυτόνομη πορεία» αισθάνθηκε την ανάγκη να δώσει άλλη μια φορά χτες ο Δ. Αβραμόπουλος, επιδιώκοντας να διασκεδάσει τις - όχι αβάσιμες - ανησυχίες που υπάρχουν στα στελέχη του για την «τύχη» του νεοϊδρυθέντος κόμματος.

Σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε χτες στην Κοζάνη ο πρόεδρος του ΚΕΠ, είπε ότι μετά το ιδρυτικό συνέδριο στις 24 Νοέμβρη στη Θεσσαλονίκη «ανοίγει ο δρόμος με απώτερο στόχο τις εκλογές. Ακολουθούμε αυτόνομη πορεία». Προκειμένου να γίνει περισσότερο πειστικός για πρώτη φορά διακήρυξε κατηγορηματικά ότι «δεν υπάρχει περίπτωση μετεκλογικής συνεργασίας», φροντίζοντας όμως να προσθέσει ότι «το μετεκλογικό σκηνικό μας είναι εντελώς άγνωστο».

Παράλληλα, ο Δ. Αβραμόπουλος ομολόγησε ότι δεν έχει διαφορές πολιτικής με τα κόμματα του δικομματισμού, παρά μόνο διαφορές... νοοτροπίας! «Είναι αλήθεια - είπε - ότι υπάρχουν μεγάλες διαφορές, όχι τόσο ιδεολογικές, όσο νοοτροπιών και αντιλήψεων, ανάμεσα στα κόμματα που εναλλάσσονται μέχρι τώρα στην εξουσία και στο Κίνημα των Ελεύθερων Πολιτών». Σε ερώτηση, πάντως, αν εκτιμά ότι υπάρχει κενό στην πολιτική ζωή που θα καλύψει το κόμμα του περιορίστηκε να δηλώσει ότι «θα το κρίνουν οι πολίτες».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ