Παρασκευή 19 Οχτώβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟΚ - ΠΡΙΜΠΡΑΜ 6-1
Ουσία και θέαμα

Το εισιτήριο για την επόμενη φάση του κυπέλλου ΟΥΕΦΑ, που ο ΠΑΟΚ εξασφάλισε ουσιαστικά χτες είχε... κυπριακή σφραγίδα. Ο «Δικέφαλος» έχοντας σε πολύ καλή ημέρα τους Οκκά και Γιασεμή που πέτυχαν τέσσερα τέρματα έφτασε εύκολα στη νίκη με 6-1 επί των Τσέχων, προσφέροντας ουσία αλλά και θέαμα. Οι φιλοξενούμενοι ήθελαν, αλλά δεν μπορούσαν να δώσουν την όποια υπόσταση στις ελπίδες τους.

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ξεκίνησε το παιχνίδι βάζοντας δύο επιθετικούς οι οποίοι δικαίωσαν τον προπονητή τους. Τα τέρματα του Γιασεμή (23', 28'), αλλά και του Οκκά (38', 88') ήταν αρκετά για να δώσουν τόσο τη νίκη όσο και την πρόκριση στους «ασπρόμαυρους» επί ενός αντιπάλου που προσπαθούσε να κρατηθεί στην πίεση, αλλά δεν μπορούσε, ενώ είχε χάσει σημαντικό έδαφος σε διάφορα σημεία του γηπέδου. Χαρακτηριστικό είναι ότι τόσο ο Γεωργιάδης όσο και ο Μπορμπόκης έκαναν ό,τι ήθελαν από τα πλάγια. Στους καλούς του χθεσινού αγώνα ήταν και ο Λουτσιάνο, που έχασε αρκετές ευκαιρίες να πετύχει ένα τέρμα, όμως μια φορά ευτύχησε να πανηγυρίσει (75').

Στις αρχές της επανάληψης το τέρμα του Κωνσταντινίδη (51') ίσως να υπνώτισε τους συμπαίκτες του που είχαν το μοναδικό «νεκρό» σημείο του αγώνα. Εκεί οι Τσέχοι πίεσαν, είχαν δοκάρι και μάλιστα πέτυχαν το μοναδικό τους τέρμα με τον Σινγκλ (57'). Το καλύτερο τέρμα όμως από τα επτά συνολικά, ήταν το δεύτερο του Οκκά, όταν ύστερα από κόντρες του ήρθε η μπάλα και με γυριστό δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

ΠΑΟΚ: Τοχούρογλου, Μπορμπόκης, Καφές, Λουτσιάνο (77' Καραδήμος), Οκκάς, Γεωργιάδης (86' Φουτσίνι), Αμπονσά, Χασιώτης, Ουντέζε (69' Κουλακιώτης), Γιασεμή, Κωνσταντινίδης. ΠΡΙΜΠΡΑΜ: Μπλάζεκ (55' Καλούν), Μάκα, Ρίγκελ (67' Ρίτσλικ), Ποντζέμσκι, Μέικαλ (40' Νόβακ), Κούτσερα, Γιάρολιμ, Κρέιτσικ, Οτεπκα, Σινγκλ, Κούλιτς.


Ντ. Καραμητρούσης


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ