Κυριακή 21 Οχτώβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Δείτε στην τηλεόραση του «902»
Σήμερα, Κυριακή
  • Στις 22.00 στην εκπομπή ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ, σε επανάληψη, ο δημοσιογράφος Κώστας Πασακυριάκος συζητάει με τον Γιώργο Καζαντζόπουλο, διευθυντή του τομέα Οριζοντίων Ενεργειών Περιβάλλοντος της Οργανωτικής Επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων 2004, τον Κυριάκο Καρύδη, μέλος της Επιτροπής Ολυμπιακών Αγώνων της ΚΕ του ΚΚΕ και τον Χρήστο Κορτζίδη, μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής για τη Διάσωση της παραλίας του Σαρωνικού, με θέμα Ολυμπιακοί Αγώνες και περιβάλλον της Αττικής.
Αύριο, Δευτέρα
  • Στις 18.15 στην εκπομπή ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ σε επανάληψη, τη συνέντευξη που έδωσε η Αλέιδα Γκεβάρα - κόρη του ΤΣΕ - στην κουβανέζικη πρεσβεία.
  • Στις 18.30 στην εκπομπή ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ σε επανάληψη, την ομιλία του Αντώνη Σκυλλάκου, μέλους της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτή, στους εργαζόμενους του μηχανοστασίου του ΟΣΕ στο Ρέντη.
  • Στις 20.00 στην εκπομπή ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ αποσπάσματα από Συναυλίες που δόθηκαν στο 27ο Φεστιβάλ της ΚΝΕ και του «ΟΔΗΓΗΤΗ».
  • Στις 22.00 στην εκπομπή ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ, που επιμελείται και παρουσιάζει ο δημοσιογράφος Κώστας Καραχάλιος, μια συζήτηση για τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο

.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ