Πέμπτη 26 Ιούλη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΥΡΙΝΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ
Το webradio «902.gr» φωτίζει τα πραγματικά αίτια των πυρκαγιών

Εκτακτο «Κλικ στην Ενημέρωση» θα μεταδοθεί σήμερα Πέμπτη, 26 Ιούλη, στις 12 το μεσημέρι στο webradio «902.gr», με θέμα τις καταστροφικές πυρκαγιές με τους δεκάδες νεκρούς, αγνοούμενους και τραυματίες σε περιοχές της Ανατολικής Αττικής.

Στη διάρκεια της εκπομπής θα βρεθούν στο επίκεντρο τα πραγματικά αίτια των πυρκαγιών, οι πολιτικές ευθύνες, η ανάγκη μιας σειράς άμεσων μέτρων στήριξης των πληγέντων και κυρίως η ανάγκη να αποκτήσουν προτεραιότητα τα ζητήματα της πυρασφάλειας και της δασοπροστασίας στις διεκδικήσεις, στους καθημερινούς εργατικούς - λαϊκούς αγώνες.

Στην εκπομπή παρεμβαίνουν οι: Μιχάλης Μιχαήλ, απόστρατος ανθυποπυραγός του Πυροσβεστικού Σώματος και μέλος της Επιτροπής της ΚΕ του ΚΚΕ για τις Ενοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας. Διονύσιος Π. Βορίσης, αντιστράτηγος ΠΣ ε.α., δασολόγος, διδάκτωρ του Τμήματος Χημικών Μηχανικών του ΕΜΠ, τ. πρόεδρος της Πανελλήνιας Ενωσης Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος. Μιχάλης Σκαρβέλης, δρ. δασολόγος - τεχνολόγος Ξύλου, καθηγητής ΤΕΙ Θεσσαλίας. Δημήτρης Βλάχος, αρχιπυροσβέστης και μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος.

Εξάλλου σήμερα Πέμπτη, 26 Ιούλη, θα μεταδοθεί μαγνητοσκοπημένη από το portal «902.gr» τηλεοπτική εκπομπή για το ίδιο θέμα, με καλεσμένους στο στούντιο τους Μιχάλη Μιχαήλ και Δημήτρη Βλάχο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ