Τετάρτη 29 Αυγούστου 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Συσκέψεις σε Αττική και Πάτρα

Η Γραμματεία Αττικής του ΠΑΜΕ καλεί τα εργατικά συνδικάτα και συνδικαλιστές της Αττικής καθώς και μαζικούς φορείς αυτοαπασχολούμενων, γυναικών, συνταξιούχων, φοιτητών - σπουδαστών σε πλατιά σύσκεψη, τη Δευτέρα 3 Σεπτέμβρη στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων στο δημαρχείο Χαϊδαρίου (Στρ. Καραϊσκάκη 138 και Επαύλεως).

Η σύσκεψη έχει θέμα την οργάνωση της πάλης για την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών, κόντρα στην αντιλαϊκή πολιτική κυβέρνησης και επιχειρηματικών ομίλων, με πρώτο σταθμό το συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 13 Σεπτέμβρη.

Κάλεσμα συμμετοχής στη σύσκεψη απευθύνει προς τα Διοικητικά Συμβούλια των σωματείων και των ενώσεων των αυτοαπασχολούμενων και μικρών ΕΒΕ της Αττικής η Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Αθήνας (ΟΒΣΑ).

Στην Ανατολική Αττική

Σύσκεψη οργανώνει και το Εργατικό Κέντρο Λαυρίου - Ανατολικής Αττικής με σωματεία και φορείς την Τετάρτη 5 Σεπτέμβρη, στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα συσκέψεων στα γραφεία του.

Στην Πάτρα

Σε πλατιά σύσκεψη - συζήτηση καλεί επίσης τα σωματεία, τους εργαζόμενους και τους φορείς της πόλης το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας, τη Δευτέρα 3 Σεπτέμβρη στις 6.30 μ.μ. στα γραφεία του (Κολοκοτρώνη 20). «Περνάμε στην αντεπίθεση! Δεν μας ξεγελούν διαγγέλματα και φιέστες όπως αυτή που πάει να στήσει η κυβέρνηση στη ΔΕΘ. Οργανώνουμε την πάλη για τις δικές μας σύγχρονες ανάγκες, κόντρα στην αντιλαϊκή πολιτική κυβέρνησης και εργοδοσίας», αναφέρει στο κάλεσμά του.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ