Τετάρτη 29 Αυγούστου 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Αύριο το γλέντι αλληλεγγύης στα Γιάννενα

Λαϊκό γλέντι αλληλεγγύης οργανώνει αύριο Πέμπτη το ΠΑΜΕ στα Γιάννενα, στην κεντρική πλατεία της πόλης. Η εκδήλωση, που διοργανώνεται για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, είναι ένα έμπρακτο βήμα ταξικής αλληλεγγύης.

«Στόχος είναι να συγκεντρώσουμε τα απαραίτητα έσοδα για τη λειτουργία των λαϊκών μαθημάτων για τα παιδιά των λαϊκών οικογενειών, οικονομικής ενίσχυσης των πυρόπληκτων της Αττικής και συνολικά της δράσης των σωματείων», αναφέρει το ΠΑΜΕ στην 4σέλιδη ανακοίνωσή του, με την οποία προχωρά σε εξορμήσεις.

«Δίκαιη ανάπτυξη σε ένα σύστημα εκμετάλλευσης δεν μπορεί να υπάρξει», τονίζει το ΠΑΜΕ. Στις σελίδες της ανακοίνωσης παρουσιάζει στοιχεία για τα κέρδη των πέντε μεγαλύτερων βιομηχανιών της Ηπείρου, παρουσιάζοντας τις συνθήκες εντατικοποίησης, τις συμβάσεις ορισμένου χρόνου, τη δουλειά χωρίς ρεπό που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι. «Κανένας μόνος, κανένας ανοργάνωτος», είναι το κάλεσμα που απευθύνει και εξηγεί ότι αλληλεγγύη είναι και «να μάχεσαι για σωματεία μαζικά, αποκούμπι κάθε εργάτη, κόντρα στα συμφέροντα της εργοδοσίας».

  • Γλέντι αλληλεγγύης οργανώνουν οι δυνάμεις που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ και στην Ηγουμενίτσα, την Παρασκευή 31/8, στις 9 μ.μ., στην πλατεία Δημαρχείου.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ