Πέμπτη 25 Οχτώβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΓΓ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

Επίσκεψη στην Πάτρα πραγματοποίησε χτες ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπας. Το πρόγραμμα της επίσκεψης περιλάμβανε επίσκεψη στην επιχείρηση «Ιντρακόμ», όπου και μίλησε στους εργαζόμενους, ενώ συναντήθηκε και με το ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων και τη διοίκηση. Επίσης χτες το μεσημέρι, ο Δ. Κουτσούμπας επισκέφτηκε το Εργατικό Κέντρο Πάτρας, όπου και συναντήθηκε με τη διοίκησή του.

Το βράδυ, ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ μίλησε σε μαζική εκδήλωση - σύσκεψη των Οργανώσεων Αχαΐας του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, απ' όπου απηύθυνε μήνυμα αποφασιστικής συμπόρευσης με το ΚΚΕ. Το θέατρο «Πάνθεον» αποδείχτηκε πολύ μικρό για να χωρέσει τους Πατρινούς και τις Πατρινιές, ανθρώπους κάθε ηλικίας, εργαζόμενους και υπαλλήλους, επαγγελματίες, νέους και μεγαλύτερους, γυναίκες και άντρες, που κατέκλυσαν το χώρο, παρακολουθώντας πολλοί ακόμα και όρθιοι την εκδήλωση των Οργανώσεων Αχαΐας του ΚΚΕ και της ΚΝΕ.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Σπ. Μπέτσης, Γραμματέας της ΚΟ Αχαΐας, καλωσορίζοντας τους παρευρισκόμενους και ιδιαίτερα τους ανθρώπους που συμπορεύονται το τελευταίο διάστημα στους αγώνες με το ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ