Σάββατο 27 Οχτώβρη 2018 - Κυριακή 28 Οχτώβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Καθημερινές πρωτοβουλίες για την προετοιμασία

Με καθημερινές πρωτοβουλίες προετοιμάζουν την απεργία Σωματεία, Ομοσπονδίες και Εργατικά Κέντρα που ανταποκρίνονται στο αγωνιστικό κάλεσμα του ΠΑΜΕ. Στο πρόγραμμα των επόμενων ημερών περιλαμβάνονται οι εξής δράσεις:

-- Το Συνδικάτο Γάλακτος - Τροφίμων - Ποτών Ηρακλείου καλεί σε Γενική Συνέλευση την Τρίτη 30/10, στις 7 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο.

-- Η Επιτροπή Αγώνα Γλυφάδας καλεί σε συνέλευση την Τρίτη 30/10, στις 7.30 μ.μ., στην αίθουσα του ΚΑΠΗ Αγίου Τρύφωνα (Αρχιπελάγους και Αθανάτου).

-- Το Συνδικάτο Οικοδόμων Ικαρίας - Φούρνων οργανώνει συσκέψεις τις εξής μέρες: Τρίτη 30/10 στο Καταφύγι (8 μ.μ., παλιό Δημοτικό), Παρασκευή 2/11 στον Αγιο Κήρυκο (8 μ.μ., Κατσούλειο) και Σάββατο 3/11 στο Καραβόσταμο (8 μ.μ., Πολιτιστικός Σύλλογος).

-- Το Σωματείο Εργαζομένων Χρηματοπιστωτικού Αττικής προχωρά σε κινητοποίηση διεκδικώντας την υπογραφή κλαδικής Σύμβασης για όλους τους εργαζόμενους του κλάδου και καταγγέλλοντας την καταπάτηση του ωραρίου, την Πέμπτη 1/11 στις 5 μ.μ., με συγκέντρωση στο υπουργείο Εργασίας και πορεία προς την Ενωση Ελληνικών Τραπεζών.

-- Το Συνδικάτο Ηλεκτρολόγων Αττικής καλεί σε Γενική Συνέλευση την Πέμπτη 1/11, στις 6.30 μ.μ., στο ΕΚΑ (2ος όροφος).

-- Το Συνδικάτο Οικοδόμων Κοζάνης οργανώνει Γενική Συνέλευση το Σάββατο 3/11, στις 7 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο.

-- Το Συνδικάτο Γάλακτος - Ποτών - Τροφίμων Φθιώτιδας προχωρά σε εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση το Σάββατο 3/11, στις 7 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο Τραγάνας.

-- Το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας προχωρά σε Γενική Συνέλευση, την Κυριακή 4/11 στις 10 π.μ., στα γραφεία του (Βερανζέρου 1, πλ. Κάνιγγος, 2ος όροφος).

-- Ο Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αθήνας καλεί σε Γενική Συνέλευση την Κυριακή 4/11, στις 10.30 π.μ., στο ΕΚΑ.

-- Ο Κερκυραϊκός Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων προχωρά σε Γενική Συνέλευση, την Κυριακή 4/11, στις 6 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο.

-- Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Μηχανικών Βιοϊατρικής Τεχνολογίας και Κλινικής Μηχανικής καλεί σε Γενική Συνέλευση την Κυριακή 4/11, στις 10.30 π.μ., στο ΕΚΑ.

-- Ο Σύλλογος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Κορινθίας οργανώνει εκδήλωση για την Υγεία την Κυριακή 4/11, στις 6.30 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ