Πέμπτη 1 Νοέμβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Στην Πάτρα συνεχίστηκαν οι επαφές των Γάλλων συνδικαλιστών

...και με τη δημοτική αρχή της πόλης
...και με τη δημοτική αρχή της πόλης
Οι αντιπροσωπείες Εργατικών Κέντρων της Γαλλίας που βρίσκονται στην Ελλάδα, ύστερα από πρόσκληση του ΠΑΜΕ, συνέχισαν χτες για δεύτερη μέρα τον κύκλο συναντήσεων με συνδικάτα και φορείς της χώρας μας.

Χτες το πρωί επισκέφτηκαν την Πάτρα, όπου τους υποδέχτηκε η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου. Στη συνέχεια συναντήθηκαν με τον δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη και ενημερώθηκαν για τις πρωτοβουλίες και τη δράση της δημοτικής αρχής υπέρ των εργαζομένων και ανέργων.

Το απόγευμα ο γραμματέας του Εργατικού Κέντρου της Μασσαλίας παραβρέθηκε και χαιρέτισε σε σύσκεψη των εργαζομένων στα 8μηνα. Ακολούθησε, σε θερμό κλίμα, συνάντηση των διοικήσεων των Εργατικών Κέντρων από τη Γαλλία με τη διοίκηση του ΕΚ Πάτρας, κατά την οποία έγινε ανταλλαγή πείρας από τους αγώνες των εργαζομένων στις περιοχές τους, ενώ υπήρξε συμφωνία για την ανάγκη ανάπτυξης πρωτοβουλιών για την καλύτερη επικοινωνία και κοινή δράση μεταξύ τους. Επίσης, οι Γάλλοι συνδικαλιστές πήραν τον λόγο και χαιρέτισαν σε σύσκεψη συνδικάτων στο κτίριο του Εργατικού Κέντρου της Πάτρας.

Η επίσκεψη των Γάλλων συνδικαλιστών στην Ελλάδα ολοκληρώνεται σήμερα Πέμπτη στην Αθήνα, όπου και θα συναντηθούν με σειρά συνδικαλιστικών οργανώσεων.


Από τη συνάντηση με τη διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Πάτρας...
Από τη συνάντηση με τη διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Πάτρας...

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ