Παρασκευή 7 Δεκέμβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
100 ΧΡΟΝΙΑ ΚΚΕ
Για τα 100χρονα του ΚΚΕ
Σε Χανιά και Ροδόπη

Η ΤΕ Χανίων του ΚΚΕ διοργανώνει πολιτική - πολιτιστική εκδήλωση το Σάββατο 8 Δεκέμβρη, στις 8 μ.μ., στο Θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» (Παλιό Τελωνείο). Θα μιλήσει ο Αλέκος Μαρινάκης, Γραμματέας της ΤΕ Χανίων. Θα ακολουθήσει μουσικοθεατρική παράσταση με τίτλο «100 χρόνια ΚΚΕ - Την πιο όμορφη θάλασσα δεν την έχουμε ακόμα ταξιδέψει...», σε σκηνοθεσία Λευτέρη Χαρωνίτη.

Πολιτική - πολιτιστική εκδήλωση για τα 100 χρόνια του Κόμματος διοργανώνει η ΤΕ Ροδόπης την Κυριακή 9 Δεκέμβρη, στις 7 μ.μ., στο κινηματοθέατρο REX στην Κομοτηνή. Θα μιλήσει ο Δημήτρης Παπατολίδης, μέλος της ΚΕ. Θα ακολουθήσει δραματοποιημένη απόδοση του ποιήματος «Οταν έρχεται ο ξένος», του Γιάννη Ρίτσου.

Επίσης:

-- Μουσικοθεατρική εκδήλωση, αφιέρωμα στο εργατικό - λαϊκό τραγούδι, με τίτλο «Η εργατιά σπάει του κόσμου τα δεσμά», διοργανώνει η ΚΟΒ Κέντρου Αγίας Τριάδας Περιστερίου, το Σάββατο 8 Δεκέμβρη στις 6.30 μ.μ., στο αμφιθέατρο δημαρχείου Περιστερίου.

-- Η ΚΟ Αμαρίου Ρεθύμνης διοργανώνει συνεστίαση - εκδήλωση για τα 100χρονα του Κόμματος, το Σάββατο 8 Δεκέμβρη στις 7 μ.μ., στην ταβέρνα του Γιάννη Σημαντήρα, στον Φουρφουρά. Θα μιλήσει ο Νίκος Μανουσάκης, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κρήτης, και θα ακολουθήσει κρητικό γλέντι.

-- Η ΚΟΒ Κατασκευών της ΤΟ ΕΒΕ Αττικής διοργανώνει την Κυριακή 9 Δεκέμβρη επίσκεψη στη Ραχούλα Καρδίτσας, στο Μουσείο Χαρίλαου Φλωράκη και στο μνήμα του συντρόφου Χαρίλαου στο Παλιοζογλώπι. Πούλμαν θα αναχωρήσουν από την πλατεία Καραϊσκάκη στις 6.30 π.μ. Συμμετοχές στο τηλέφωνο 6988.033.520.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ