Παρασκευή 7 Δεκέμβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
100 ΧΡΟΝΙΑ ΚΚΕ
ΚΟ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Μεγάλη πολιτική - πολιτιστική εκδήλωση για τα 100 χρόνια του ΚΚΕ
  • Την Κυριακή 9 Δεκέμβρη, στο Παλαί ντε Σπορ στη Θεσσαλονίκη
  • Θα μιλήσει ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας

Δύο μέρες απομένουν για τη μεγάλη πολιτική - πολιτιστική εκδήλωση για τα 100 χρόνια ζωής και δράσης του ΚΚΕ που διοργανώνει η Κομματική Οργάνωση Κεντρικής Μακεδονίας του Κόμματος, την Κυριακή 9 Δεκέμβρη, στις 7 μ.μ., στο Παλαί ντε Σπορ στη Θεσσαλονίκη.

Θα μιλήσει ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Οι Οργανώσεις του Κόμματος και της ΚΝΕ δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό ώστε αυτή η εκδήλωση να μετατραπεί σε μια μεγάλη συνάντηση των μελών και φίλων του Κόμματος με τους εργαζόμενους που συμπορεύονται μαζί του στην καθημερινή πάλη, τους λαϊκούς ανθρώπους που αναγνωρίζουν και τιμούν την ηρωική του Ιστορία και βλέπουν να επιβεβαιώνεται στην πράξη η σύγχρονη στρατηγική του.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί αφιέρωμα - αναδρομή στην εκατοντάχρονη πορεία του ΚΚΕ, με τη συνοδεία μεγάλης μουσικής ορχήστρας που δημιουργήθηκε ειδικά για την εκδήλωση, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Κώστα Ματσίγκου. Συμμετέχουν οι καλλιτέχνες: Γιώργος Αετόπουλος, Κώστας Καρμπάς, Βασίλης Κασούρας, Λάμπρος Καφκούλας, Σωτήρης Μπαλλάς, Δημήτρης Νικολούδης, Κωνσταντίνα Πάλλα, Βασίλης Πρατσινάκης, Ανθή Τατσιούλη, Μαρία Φραγκούλη.

Στο αφιέρωμα αυτό μπλέκονται όμορφα πολλές μορφές τέχνης, ενώ κυρίαρχο στοιχείο αποτελούν οι ζωντανές αναπαραστάσεις στιγμών της ιστορικής διαδρομής του Κόμματος από πολυμελή ομάδα μελών και φίλων του ΚΚΕ και της ΚΝΕ.

Πανεξόρμηση σε εξέλιξη

Με καθημερινές εξορμήσεις στις γειτονιές και στους χώρους δουλειάς, οι κομμουνιστές και οι κομμουνίστριες απευθύνουν κάλεσμα μαζικής συμμετοχής σε εργαζόμενους και νεολαία, στους αυτοαπασχολούμενους και τους αγρότες της υπαίθρου.

Στο πλαίσιο αυτής της μεγάλης πανεξόρμησης, χτες πραγματοποιήθηκε περιοδεία σε εργαζόμενους του Πολυτεχνείου ΑΠΘ, με επικεφαλής τον Ευθύμη Δημάκη, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κ. Μακεδονίας, και στο Πρόγραμμα Προαγωγής Αυτοβοήθειας με επικεφαλής τον Οδυσσέα Μαάιτα, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κ. Μακεδονίας.

Σήμερα Παρασκευή, στις 6.30 π.μ., στο εργοτάξιο καθαριότητας Πολίχνης και στις τεχνικές υπηρεσίες του δήμου Παύλου Μελά θα περιοδεύσει ο Σάκης Βαρδαλής, βουλευτής του ΚΚΕ.

  • Οργανωμένα με λεωφορεία θα συμμετάσχουν στην εκδήλωση μέλη και φίλοι του ΚΚΕ από την Κοζάνη. Η αναχώρηση θα γίνει την Κυριακή στις 4 μ.μ. από την κεντρική πλατεία.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ