Σάββατο 3 Νοέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΟΥ «902»
Νέο πρόγραμμα από την ερχόμενη Δευτέρα

Τη Δευτέρα 5 Νοέμβρη 2001 βγαίνει στους τηλεοπτικούς δέκτες το Πρόγραμμα της νέας περιόδου Νοέμβρη 2001 - Μάη 2002, της Τηλεόρασης του «902». Στόχος του προγράμματος είναι η τηλεόραση του «902» να αποτελέσει βαθμιαία την εναλλακτική τηλεοπτική πρόταση, το «αντίπαλο δέος» στην «κουλτούρα» του Big Brother, της ευτέλειας και της βίας που κατακλύζουν αρκετούς τηλεοπτικούς σταθμούς.

Το νέο πρόγραμμα του σταθμού, βασισμένο στις επίμονες προσπάθειες των δημοσιογράφων, των τεχνικών και όλων των εργαζομένων του «902», κινείται στη λογική της ουσιαστικής, με βάση τις πραγματικές ανάγκες των εργαζομένων, ενημέρωσης σε πολιτικά, κοινωνικά, πολιτιστικά θέματα.

Ιδιαίτερο βάρος δίνεται στην ενίσχυση της πολιτικής, αλλά και της πολιτιστικής ζώνης, που αποτελούν τον κορμό του προγράμματος.

Οι ενημερωτικές πολιτικές και πολιτιστικές εκπομπές ενισχύονται από πλευράς περιεχομένου, αλλά και ποιότητας παρουσίασής τους, έτσι που το πρόγραμμα να αναβαθμίζει το συγκεκριμένο στόχο του.

Νέες εκπομπές προστίθενται στον τομέα της ενημέρωσης:

Η εκπομπή ΕΡΜΗΝΕΥΤΙΚΕΣ ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ με τον Θέμο Στοφορόπουλο, σε μια προσπάθεια αναζήτησης της ουσίας των Διεθνών Θεμάτων, που μεταδίδεται κάθε Πέμπτη στις 23.00.

Η εκπομπή ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ με τον δημοσιογράφο Κώστα Πασακυριάκο, που ασχολείται με το ΠΡΙΝ και το ΜΕΤΑ των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 και μεταδίδεται κάθε Τετάρτη στις 22.00.

Η εκπομπή ΠΑΡΕΜΒΟΛΕΣ με τον δημοσιογράφο Γιάννη Χατζηγεωργίου, που προσπαθεί να παρουσιάσει τις πραγματικές διαστάσεις των γεγονότων, χωρίς τους παραμορφωτικούς φακούς της παραπληροφόρησης και μεταδίδεται κάθε Παρασκευή στις 23.00.

Η εκπομπή ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ με τον δημοσιογράφο Γιώργο Λιβέρη για την αγωνιστική πορεία, τη σταδιακή μετάλλαξη και τις γεμάτες ερωτηματικά προοπτικές των Ολυμπιακών Αγώνων, που θα μεταδίδεται το Σάββατο στις 20.00.

Επίσης η εκπομπή ... ΕΙΣ ΥΓΕΙΑΝ με την Πόπη Καπετανοπούλου, στην οποία επιστήμονες διαφόρων ειδικοτήτων συζητούν για θέματα Υγείας που απασχολούν και σχολιάζουν τις εξελίξεις στο χώρο αυτό. Η εκπομπή θα μεταδίδεται κάθε Πέμπτη στις 18.45.

Η καταξιωμένη εκπομπή ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ με τον δημοσιογράφο Κώστα Καραχάλιο μετατίθεται στις 16.10 κάθε μέρα, εκτός Πέμπτης, που μεταδίδεται στις 22.00.

Η εκπομπή ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ με τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θερμό μεταδίδεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 22.00.

Ενώ η εκπομπή για τα Διεθνή θέματα ΜΑΤΙΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ με τη δημοσιογράφο Αννα Μπαλλή μεταδίδεται πλέον στις 20.00 κάθε Δευτέρα και Τρίτη.

Νέες εκπομπές προστίθενται και στον πολιτιστικό τομέα, ενώ δημιουργείται η ζώνη 23.00 - 24.00 για την καθημερινή μετάδοσή τους.

Οι εκπομπές αυτές είναι:

Η «ΜΙΚΡΟ-ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ» που επιμελείται και παρουσιάζει η δημοσιογράφος Σοφία Αδαμίδου και αφορά τις ταινίες μικρού μήκους και τους συντελεστές τους και παρουσιάζεται κάθε Δευτέρα 23.00.

Η εκπομπή «ΜΟΝΟΠΡΑΚΤΟ», που φιλοδοξεί συναντήσεις και εκμυστηρεύσεις με ανθρώπους των Γραμμάτων και των Τεχνών και μεταδίδεται κάθε Τρίτη στις 23.00.

Η εκπομπή «Ο ΗΧΟΣ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ», μια εκπομπή για το βιβλίο, με νέες εκδόσεις, παρουσιάσεις, συνεντεύξεις που μεταδίδεται την Παρασκευή στις 23.00.

Στο νέο πρόγραμμα εξάλλου συνεχίζονται οι επιτυχημένες εκπομπές:

Η εκπομπή ΜΕ ΤΗ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΡΕΠΟΡΤΕΡ, στην οποία η κάμερα του «902» καταγράφει, σχολιάζει και προτείνει λύσεις.

Η εκπομπή ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΑΤΙΑ με την δημοσιογράφο Γιούλη Ασημακοπούλου, για την ανασκόπηση σημαντικότερων γεγονότων της βδομάδας.

Η εκπομπή ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ με τον δημοσιογράφο Θάνο Κανιάρη, που αναφέρεται στην κοινοβουλευτική δραστηριότητα του ΚΚΕ.

Η εκπομπή ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ, ένα 15νθήμερο τηλεοπτικό περιοδικό ποικίλης ύλης.

Η εκπομπή ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ με τον Θανάση Παπαρήγα, στους ήχους των σελίδων παλιών και νέων εκδόσεων.

Η εκπομπή ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΤΗΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ με τον Βαγγέλη Κούτα.

Η εκπομπή ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ με κλασικές νότες, με τον Γιώργο Μηνά.

Η εκπομπή ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, με στιγμές ελληνικής και ξένης μουσικής.

Η εκπομπή ΣΤΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ με θέατρο, μουσική, ζωγραφική και άλλες πολιτιστικές δραστηριότητες.

Η εκπομπή AUTO SPRINT LIVE για όλα όσα αφορούν τους 2 & 4 τροχούς, με τον Στράτο Φωτεινέλη.

Η εκπομπή Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝ με την επιμέλεια του Χρήστου Ποθητάκη.

Συνεχίζεται επίσης η Παιδική ζώνη του Σταθμού, με Εκπαιδευτική Τηλεόραση, Καραγκιόζη και αρκετό ΜΠΟΛΕΚ - ΛΟΛΕΚ και ΡΕΞΥ, την αγαπημένη συντροφιά των μικρών φίλων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ