Σάββατο 3 Νοέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

- Τιμώντας την επέτειο των 84 χρόνων της Μεγάλης Οχτωβριανής Επανάστασης οι Κομματικές Οργανώσεις Αχαρνών του ΚΚΕ διοργανώνουν εκδήλωση - συζήτηση με θέμα «Σοσιαλισμός: Η μόνη απάντηση στην καπιταλιστική βαρβαρότητα», αύριο Κυριακή, 4 του Νοέμβρη, στις 6 μ.μ., στα γραφεία τους, Αχαρνών 297.

- H ΝΕ Κορινθίας του ΚΚΕ καλεί στην εκδήλωση που διοργανώνει για την παρουσίαση του βιβλίου του Αλέκου Παπαγεωργίου «Εμπειρίες ένοπλων αγώνων», από τη «Σύγχρονη Εποχή», αύριο Κυριακή 4 του Νοέμβρη, στις 10.30 π.μ., στο Κινηματοθέατρο «ΛΑΪΣ». Η παρουσίαση του βιβλίου θα γίνει από τον Χρήστο Τσιντζιλώνη, μέλος του Ιστορικού Τμήματος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Συγκέντρωση για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις διοργανώνει η ΝΕ Κορινθίας του ΚΚΕ την Κυριακή 4 Νοέμβρη στις 7 μ.μ. στα Εξαμίλια. Επίσης κλιμάκιο της ΝΕ Κορινθίας του ΚΚΕ θα περιοδεύσει τη Δευτέρα 5 Νοέμβρη στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Κορίνθου και στα Κέντρα Υγείας του νομού, με αφορμή τις πρόσφατες εξελίξεις στο χώρο της υγείας.

- Στο πλαίσιο της πολιτικής εξόρμησης του Κόμματος, η ΚΟΘ του ΚΚΕ οργανώνει πολιτική συγκέντρωση αύριο Κυριακή 4 του Νοέμβρη, στις 6μμ, στην πλατεία της Γερακαρούς. Θα μιλήσει ο βουλευτής Αγγελος Τζέκης.

- Στα πλαίσια των εκδηλώσεων του Δήμου Σαλαμίνας «Φθινόπωρο με Πολιτική» θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα «Δημήτρη Μπόγρη» του Δημαρχιακού Μεγάρου, αύριο Κυριακή, στις 11 π.μ., ομιλία του Ορέστη Κολοζώφ, μέλους του ΠΓ της ΚΕ και κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΚΚΕ, με θέμα: «Οι θέσεις του ΚΚΕ για την κατάσταση που προέκυψε στον κόσμο μετά από το τρομοκρατικό χτύπημα στις 11 Σεπτεμβρίου στις ΗΠΑ».

- Η Κομματική Οργάνωση Καλλιθέας του ΚΚΕ διοργανώνει τη Δευτέρα, 5/11, συγκέντρωση με θέμα τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, στις 7 μ.μ., στο Δημαρχείο Καλλιθέας, με ομιλητή το Σπ. Στριφτάρη, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Η ΚΟΒ Μηχανικών ΥΠΕΧΩΔΕ Τεχνικών Εταιριών, της Αχτίδας Κατασκευών της ΚΟΑ του ΚΚΕ, διοργανώνει τη Δευτέρα 5 του Νοέμβρη, στις 7.30 μ.μ., εκδήλωση - συζήτηση με θέμα: «Η άποψη του ΚΚΕ για την τρομοκρατία, τα δημοκρατικά δικαιώματα και τις συμμαχίες». Θα μιλήσει το μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δ. Αρβανιτάκης και η εκδήλωση θα γίνει στην αίθουσα Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ (Καραγιώργη Σερβίας 4, 5ος όροφος).

- Η ΚΟΒ Νέου Κόσμου του ΚΚΕ διοργανώνει σύσκεψη με θέμα τον πόλεμο και τη δράση των κομμουνιστών στο μαζικό κίνημα, τη Δευτέρα, 5/11, στις 6.30 μ.μ., στα γραφεία της Φραντζή 68.

- Ο Γ. Σταυρόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, θα πραγματοποιήσει περιοδεία στο Κεντρικό Κατάστημα Πειραιά της Εθνικής Τράπεζας, τη Δευτέρα, 5/11, στις 12 το μεσημέρι.

- Η Κομματική Οργάνωση Ν. Σμύρνης του ΚΚΕ διοργανώνει συγκέντρωση με θέμα τις πολιτικές εξελίξεις, την Τρίτη, 6/10, στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου, με ομιλητή τον Αντ. Σκυλλάκο, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Ο Γ. Μαυρίκος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, θα πραγματοποιήσει περιοδεία στην Επισκευαστική και στα γραφεία της ΕΘΕΛ στο Ρέντη, την Τρίτη, 6/10, στις 8 το πρωί.

- Ο Α. Κανταρτζής, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, θα πραγματοποιήσει περιοδεία στο Αμαξοστάσιο της ΕΘΕΛ στην Π. Ράλλη, την Τετάρτη, 7/10, στις 9 το πρωί.

- Ο Αντ. Σκυλλάκος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, θα πραγματοποιήσει περιοδεία στη Δ/ση Υλικού και Μεταφορών της ΔΕΗ στον Ασπρόπυργο, την Τετάρτη, στις 7 το πρωί.

Στην Εύβοια

- Η Νομαρχιακή Επιτροπή Εύβοιας και το Οικονομικό Τμήμα της ΚΕ του ΚΚΕ διοργανώνουν ημερίδα με θέμα: «Αιολική ενέργεια - Θέσεις του ΚΚΕ». Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί αύριο Κυριακή 4 του Νοέμβρη στις 11 το πρωί στην αίθουσα του «Γιοκάλειου» στην Κάρυστο.

Εισηγητές θα είναι ο Μ. Παπαδόπουλος, μέλος του Οικονομικού Τμήματος της ΚΕ του ΚΚΕ, ο Ηλ. Σταμέλος, μέλος του ΔΣ της ΓΕΝΟΠ - ΔΕΗ, και ο Σπ. Δρίβας, γιατρός εργασίας, επιστημονικός διευθυντής του Ελληνικού Ινστιτούτου Υγιεινής και Ασφάλειας της Εργασίας. Θα γίνουν, επίσης, παρεμβάσεις από εκπροσώπους της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης και άλλους φορείς.

Στα Τρίκαλα

Συγκέντρωση - συζήτηση με θέμα «Πολιτικές εξελίξεις - δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές» διοργανώνει την Τρίτη 6 του Νοέμβρη η ΝΕ Τρικάλων του ΚΚΕ, με ομιλητή τον Σπ. Χαλβατζή, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Η συγκέντρωση θα γίνει στις 7 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρικκαίων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ