Πέμπτη 21 Φλεβάρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
2019 ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ για τις τοπικές και περιφερειακές εκλογές
Συγκεντρώσεις στην Αττική

Σήμερα Πέμπτη:

-- Στις 9.30 π.μ., ο Βάλσαμος Συρίγος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, θα επισκεφτεί το Τελωνείο Αθηνών, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

Αύριο Παρασκευή:

-- Στις 6.45 π.μ., ο Γιάννης Πρωτούλης θα επισκεφτεί το αμαξοστάσιο του δήμου Ιλίου, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 7.30 π.μ., ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας, θα επισκεφτεί το Νοσοκομείο «Ελπίς», για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 6.30 π.μ., η Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, βουλευτής και υποψήφια δήμαρχος Πειραιά, θα περιοδεύσει στο τμήμα ηλεκτρολογικών υπηρεσιών του δήμου Πειραιά (Θηβών 50) και αμέσως μετά στο γκαράζ του δήμου.

-- Στις 6 μ.μ., ο Γιάννης Πρωτούλης και ο Παναγιώτης Κατηφές, υποψήφιος δήμαρχος Νίκαιας - Ρέντη, θα περιοδεύσουν στον εμπορικό δρόμο της Π. Τσαλδάρη στη Νίκαια. Στις 8 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στο καφέ «Ο Μέρμηγκας» (Π. Τσαλδάρη 115).

-- Στις 9.30 π.μ., ο Κώστας Παπαδάκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και ευρωβουλευτής, θα επισκεφτεί τα κεντρικά γραφεία της Κατασκευαστικής «ΤΕΡΝΑ» στη Μεσογείων, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

Το Σάββατο 23 Φλεβάρη:

-- Στις 6.30 μ.μ., στην Καλλιθέα (Σχολικό Συγκρότημα Αγ. Νικολάου, Θησέως 175), θα μιλήσουν ο Γιάννης Πρωτούλης και ο Γιάννης Βακαλόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος Καλλιθέας.

-- Στις 6.30 μ.μ., στον Νέο Κόσμο (ΚΑΠΗ, Θεοδώρου Γεωμέτρου και Σωστράτου), θα μιλήσει ο Νίκος Σοφιανός.

Την Κυριακή 24 Φλεβάρη:

-- Στις 11 π.μ., ο Γιάννης Πρωτούλης και ο Παναγιώτης Κατηφές θα περιοδεύσουν στη λαχαναγορά του Ρέντη.

-- Στις 7 μ.μ., στα Ανω Λιόσια (Δημοτικό Ωδείο, Δημαρχείου 7), σε εκδήλωση παρουσίασης υποψηφίων θα μιλήσει ο Νίκος Ζαπάντης, υποψήφιος δήμαρχος Φυλής.

-- Στις 7 μ.μ., στον Κόκκινο Μύλο (ΠΟΚΕΝ, Φιλαδελφείας 217), σε εκδήλωση παρουσίασης υποψηφίων, θα μιλήσει ο Βασίλης Τοπαλλιανίδης, υποψήφιος δήμαρχος Αχαρνών.

Στην Κεντρική Μακεδονία

Ο Σωτήρης Αβραμόπουλος, υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, και ο Σωτήρης Ζαριανόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, θα περιοδεύσουν: Σήμερα Πέμπτη στις 12 μ. στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου. Αύριο Παρασκευή στις 11.30 π.μ. στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης.

Στην Ημαθία, ο Γιώργος Μελιόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος Βέροιας, θα περιοδεύσει σε χώρους δουλειάς ως εξής: Σήμερα Πέμπτη στις 5.30 μ.μ. στην αγορά της Βέροιας. Αύριο Παρασκευή στις 9.30 π.μ. στο ΙΚΑ και στη ΔΕΗ Βέροιας. Την Κυριακή 24 Φλεβάρη στις 9.30 π.μ. στα χωριά Μακροχώρι και Διαβατό.

Το Σάββατο 23 Φλεβάρη:

-- Ο Κυριάκος Παρθενιάδης, υποψήφιος δήμαρχος Αριστοτέλη, θα περιοδεύσει στα χωριά Ιερισσός, Νέα Ρόδα και Ουρανούπολη.

-- Ο Παναγιώτης Κολογκούνης, υποψήφιος δήμαρχος Νέας Προποντίδας, στις 6.30 μ.μ. θα μιλήσει σε σύσκεψη στο ΚΑΠΗ Τρίγλιας.

Σε άλλες περιοχές

Σήμερα Πέμπτη, ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας Χρήστος Ποτόλιας θα περιοδεύσει από τις 6 π.μ. στο εργοστάσιο της ΒΦΛ (Λιπάσματα) και στη συνέχεια στα Πετρέλαια Καβάλας. Στις 5.30 μ.μ. θα περιοδεύσει στο χώρο του εμπορίου.

Το Σάββατο 23 Φλεβάρη:

-- Στις 10 π.μ., ο Κώστας Μπασδέκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, θα πραγματοποιήσει περιοδεία στη Λαϊκή και στα καταστήματα της Τιθορέας.

-- Στις 7 μ.μ., ο Νίκος Μωραΐτης, βουλευτής του ΚΚΕ, θα μιλήσει σε εκδήλωση της ΚΟ Ευπαλίου, στο δημαρχείο, για την αγροτοκτηνοτροφική παραγωγή.

Την Κυριακή 24 Φλεβάρη:

-- Στις 11 π.μ., η ΚΟ Καρύστου του ΚΚΕ διοργανώνει πολιτική συγκέντρωση στο Μαρμάρι (καφενείο του Παντελή). Θα μιλήσουν ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, και ο Δημήτρης Παρασκευάς, υποψήφιος δήμαρχος Καρύστου.

-- Στις 11 π.μ., ο Κώστας Μπασδέκης θα μιλήσει στην εκδήλωση για την ΕΠΟΝ, στην αίθουσα Β του Πολιτιστικού Κέντρου Λαμίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ